De leukste belevenissen om cadeau te geven

Airbus A320 simulator

Introductie

Droomde je van jong af aan al van een baan als piloot van een groot passagiersvliegtuig? Of wil je gewoon zelf eens ervaren hoe het voelt om een ultra modern passagiersvliegtuig met een snelheid van 250 km per uur laten landen?? Dan is onze Airbus A320 simulator echt wat voor jou.

Leuk om mee te beginnen

De Airbus A320 is een van de meest populaire verkeersvliegtuigen in de wereld en grotendeels ontworpen rond de piloot. Het toestel moest eenvoudig te besturen en veilig zijn. Het was het eerste toestel dat computergestuurd kon vliegen ("fly by wire"). Dat maakt de A320 een fantastisch toestel om je eerste vlieguren mee te maken. De simulator geeft je een uiterst realistische vliegervaring en alle instrumenten en controle systemen zijn hetzelfde als in het echte vliegtuig.

Onze simulator

Onze A320 is voorzien van een 220 graden zicht systeem, hierdoor heb je het gevoel echt midden in de actie te zitten. zo echt zelfs dat je vergeet dat het een statische simulator is. Verder is deze airbus simulator voorzien van dubbel uitgevoerde besturing, en zijn alle knopjes en systemen net zo als in het echte vliegtuig. Dat maakt het vliegen op deze simulator een fantastische ervaring die men niet snel zal vergeten!

Wat ga je doen?

Na een korte briefing stap je gelijk in de cockpit en daar begin je meteen met vliegen. Ondertussen krijg je meer uitleg over het toestel, de knopjes, lampjes en de manier van besturen. Dit klinkt misschien een beetje overweldigend, maar geen zorgen: Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs ben je zo los! Indien gewenst kun je zelfs noodscenario's oefenen of landen op elk vliegveld ter wereld. Waar ga jij landen?

Na afloop

Na afloop van je vlucht staat er een drankje voor je klaar en geniet je van het uitzicht over de landingsbaan van Lelystad Airport.

Goed om te weten

Alle instructeurs van de A320 simulator zijn "in het echt" ook piloot!

Specificaties
Het aantal personen dat in totaal mee kan, inclusief instructeur.
Hele jaar
Alleen in deze periode kan er gevlogen worden. Houd rekening met de geldigheidsduur van je bon.
Vanaf 8 jaar
Er is geen minimumleeftijd, maar het is wel leuker als je over het dashboard kunt kijken. Ook is er geen maximumleeftijd, je bent nooit te oud om te vliegen.
1 jaar
Hoe lang de cadeaubon geldig is na uitgifte.
Binnen 14 dagen
Toch geen leuk cadeau? Je kunt gratis annuleren binnen 14 dagen na aankoop.
Zie ook: ons retourbeleid
Prijzen
15 minuten€ 49
30 minuten€ 89
45 minuten€ 129
90 minuten€ 229
Opmerkingen
  • De gekozen tijd is de tijd in de simulator. Het theoriegedeelte komt daar altijd nog bij en duurt ongeveer 20 minuten
  • 1 of 2 personen kunnen vliegen. Als twee personen komen vliegen dan wordt de vliegtijd verdeeld over beide personen
  • Daarnaast kunnen maximaal 2 extra personen mee in de simulator, tegen een kleine meerprijs
  • Foto- en filmopnames zijn toegestaan
  • Alle reserveringen zijn ook meteen boekingen. De simulator is uiteraard niet weersgevoelig. Bij annulering binnen 24 uur voor de afgesproken tijd komt de cadeaubon te vervallen
  • Voor vliegen in het weekend en op feestdagen geldt een toeslag van € 12,50
  • Je gaat akkoord met de huisregels van de vliegschool. Zo mag je niet onder invloed van alcohol/drugs zijn, is deelname voor eigen risico en kan eventuele schade aan hun eigendommen verhaald worden
Bekijk beschikbaarheid
Klik op een dag om te zien wanneer er plek is
Geheel vrijblijvend!