Beoordelingen

We doen onze uiterste best om iedereen de dag van hun leven te bezorgen. Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar hoe anderen hun workshop bij Funspiration hebben ervaren:


E (48)
uit Weesp

· Juli 2019

Leuke workshop, gezellig, leerzaam, je krijgt rustig de tijd.

De sushi chef doet het erg leuk, je hebt veel tijd, je mag veel sushi maken en opeten

De ruimte was te krap voor aantal deelnemers, je krijgt niet je eigen ingrediënten zoals vooraf vermeld en het was erg warm, geen airco

Nuttig

De workshop van E:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Henny (58)
uit Leusden

· Juni 2019

Heel gezellig, heel leuk en heel lekker

Seme is met recht een sushimeester. Hij weet de groep enthousiast te krijgen. Legt alles goed uit met een dosis humor, waardoor wij een top avond hadden

Geen idee, was prima zo.

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling!

Nuttig

De workshop van Henny:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Dennis (40)
uit Sommelsdijk

· Juni 2019

Geweldige ervaring! Samen met mijn zoon van 9 les gehad van Kevin, Duidelijke uitleg en Kevin nam ruim de tijd. Verschillende mogelijkheden doorgenomen van de drones. Maakt het toch makkelijker om er zelf eentje te bestellen. Ook nog gevlogen met een drone met VR bril.

Duidelijke uitleg, genoeg tijd, goede kwaliteit van de drone met prachtige beelden.

Nuttig

De workshop van Dennis:
Drone Workshop
Drone Workshop

Leiden

Ook beschikbaar in Amersfoort, Purmerend en Almere


Monique (51)
uit Brorens

· Juni 2019

Heel erg leuk, vriendelijk, lekker, origineel
En zeker voor herhaling vatbaar

Relaxte sfeer, hygienisch, vriendelijk personeel. En ook nog zoveel sushi als je wilde om mee te nemen

-

Nuttig

De workshop van Monique:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Breda

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Leusden, Zwolle, Amsterdam, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Hans
uit

· Juni 2019

Prettige zaal, fijne vloer en mooie rustige uitstraling

Nuttig

De workshop van Hans:
Tango Workshop
Tango Workshop

Beschikbaar in Amersfoort


Anders
uit

· Juni 2019

Te gek glasatelier met hele lieve kunstenares.

Nuttig

De workshop van Anders:
Glas Workshop
Glas Workshop

Beschikbaar in Amersfoort


Berk
uit

· Juni 2019

Vriendelijke personeel en verstand van producten.

Nuttig

De workshop van Berk:
Vegan Kookworkshop
Vegan Kookworkshop

Beschikbaar in Amersfoort


Piet
uit

· Juni 2019

Gastvrij onthaald, leuke workshops en heerlijk gegeten.

Nuttig

De workshop van Piet:
Koken als Ottolenghi
Koken als Ottolenghi

Beschikbaar in Amersfoort


Bastiaan
uit

· Juni 2019

Ik heb hier een hele leuke kook workshop gevolgd. Vegetarische curry's.

Zéér geslaagd!!

Nuttig

De workshop van Bastiaan:
Curry Workshop
Curry Workshop

Beschikbaar in Amersfoort


Piet
uit

· Juni 2019

Gezellig

Niet duur

Jaren '60 inrichting

Nuttig

De workshop van Piet:
Curry Workshop
Curry Workshop

Beschikbaar in Amersfoort


Maarten
uit

· Juni 2019

Mooie duin/bos baan!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De workshop van Maarten:
Golf Clinic
Golf Clinic

Beschikbaar in Hilversum


Francine
uit

· Juni 2019

Gezellige ontvangst tijdens de kunst ronde, mooi werk gezien

Nuttig

De workshop van Francine:
Workshop Aquarel
Workshop Aquarel

Beschikbaar in Kortenhoef


Yvonne
uit

· Juni 2019

De eigenaresse verstaat de kookkunst en kan het ook overbrengen. In haar kookkeuken zijn we gastvrij ontvangen en hebben naar ons idee de sterren van de hemel gekookt.

Een aanrader voor een bedrijfsuitje of een particulier evenement.

Nuttig

De workshop van Yvonne:
Workshop Thais koken
Workshop Thais koken

Beschikbaar in Capelle aan den IJssel


Cor
uit

· Juni 2019

Prima. Goede begeleiding. Gelukte gerechten. Lekker gegeten.

Erg leuk met een groep collega's

Nuttig

De workshop van Cor:
Libanees Kookworkshop
Libanees Kookworkshop

Beschikbaar in Capelle aan den IJssel


Alicia
uit

· Juni 2019

Voor mijn vrijgezellenfeest een onwijs leuke workshop gevolgd. En daarna nog twee workshops geboekt omdat het zoooo onwijs leuk en leerzaam is!!!

Wij krijgen er geen genoeg van en gaan dan ook snel een vierde plannen!!!

Nuttig

De workshop van Alicia:
Prive Make-up Cursus
Prive Make-up Cursus

Beschikbaar in Amersfoort


Alicia
uit

· Juni 2019

Voor mijn vrijgezellenfeest een onwijs leuke workshop gevolgd. En daarna nog twee workshops geboekt omdat het zoooo onwijs leuk en leerzaam is!!!

Wij krijgen er geen genoeg van en gaan dan ook snel een vierde plannen!!!

Nuttig

De workshop van Alicia:
Make-up Workshop
Make-up Workshop

Beschikbaar in Amersfoort


Leo en Pascal (68)
uit Rhenen

· Juni 2019

In een woord “ fantastisch” duidelijk en zeer de moeite en geld waard!

De rustige en zeer duidelijke uitleg can de zeer sympathieke instructeur!

Naar onze mening zo doorgaan, wij gaan zeker verder

Nuttig

De workshop van Leo en Pascal:
Drone Workshop
Drone Workshop

Beschikbaar in Leiden, Amersfoort, Purmerend en Almere


Monica (28)
uit Bentum

· Juni 2019

Een superleuke workshop waarin rustig alle technieken behandelt worden.

Voor ieder wat wils. Als iemand iets niet lekker vindt heeft de sushichef een alternatief. Ook wist hij alle namen en sprak ons dus persoonlijk aan. Super leuk en leerzaam en we hebben heerlijk gegeten met zijn allen

De locatie was lastig te vinden. De TomTom kreeg ons niet bij de juiste locatie. De sushichef is dus maar in de auto gestapt en heeft ons keurig naar de juiste locatie begeleidt.

Nuttig

De workshop van Monica:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwolle

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Leusden, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Yessica Benítez Luque (33)
uit Nieuwegein

· Mei 2019

Ik vond het een mooie locatie, aardige gastvrouw, maar helaas was de workshop te weinig inhoudelijk op echt handlettering. Misschien komt het omdat ik het zelf al een maandje doe.

Locatie, begeleiding.

Inhoud van de stof, belichting, en na mijn inziens te weinig hapjes of snacks.

Nuttig

De workshop van Yessica Benítez Luque:

Pier (81)
uit

· Mei 2019

Klokke 10.30 kwam Kevin naar het ontmoetingspunt. Hij is een keurige KEREL en heel behulpzaam. Hij kan heel duidelijk uitleggen waar het om gaat. De demo met de goggles was zeer verhelderend. Alles bij elkaar was het hartstikke leuk en leerzaam. Ik adviseer deze cursus aan ROC-light toe te voegen.

Zijn uit mijn ervaring te extraheren.

Ook extraheerbaar uit mijn ervaring. . . die waren er NIET.

Nuttig

De workshop van Pier:
Drone Workshop
Drone Workshop

Beschikbaar in Leiden, Amersfoort, Purmerend en Almere


Casper
uit

· Mei 2019

Had a great time dancing here

Nuttig

De workshop van Casper:
Tango Workshop
Tango Workshop

Beschikbaar in Amersfoort


Peter
uit

· Mei 2019

Uitstekend

Nuttig

De workshop van Peter:
Vegan Kookworkshop
Vegan Kookworkshop

Beschikbaar in Amersfoort


Huub
uit

· Mei 2019

Leuk!

Nuttig

De workshop van Huub:
Koken als Ottolenghi
Koken als Ottolenghi

Beschikbaar in Amersfoort


Ed
uit

· Mei 2019

Prima kwaliteit. Bijzondere producten!

Nuttig

De workshop van Ed:
Curry Workshop
Curry Workshop

Beschikbaar in Amersfoort


Jaap
uit

· Mei 2019

Mooie plek waar ik een eerste golfles heb mogen ervaren. Dat ga ik zeker vaker doen.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De workshop van Jaap:
Golf Clinic
Golf Clinic

Beschikbaar in Hilversum


Dave
uit

· Mei 2019

Vriendelijke gastvrouw/ schilderdocente

Nuttig

De workshop van Dave:
Workshop Aquarel
Workshop Aquarel

Beschikbaar in Kortenhoef


Cock
uit

· Mei 2019

Leuk lekker en gezellig. !! Aanrader.

Nuttig

De workshop van Cock:
Libanees Kookworkshop
Libanees Kookworkshop

Beschikbaar in Capelle aan den IJssel


Merel
uit

· Mei 2019

Werken met Annelies is een feestje! Voor ons bedrijfsfeest vroegen we haar het onmogelijke: binnen 2,5 uur 10 mensen zo freaky mogelijk maken.

Ze heeft enorm geknald en uiteindelijk is het haar gelukt om aan ieders wensen te voldoen!

Nuttig

De workshop van Merel:
Make-up Workshop
Make-up Workshop

Beschikbaar in Amersfoort


Lis (61)
uit Leidschendam

· Mei 2019

Geweldig !!! Daar sta je dan, onervaren met afstandsbedieningen zoals voor deze drone, laat staan met drone vliegen, legt Kevin het allemaal rustig uit, en vlieg je binnen een paar minuten met de drone weg! En ook de tijd vliegt, want voor ik het door heb, is de eerste batterij na 25 minuten al bijna leeg. Uiteraard heeft Kevin nog een paar batterijen bij zich. Vlieg eens ‘eventjes’ vooruit, achteruit, rondje draaien, landen, en nog veel meer. Ontzettend leuk om te doen! Ik vind het een grandioze ervaring! Nooit gedacht dat ik met joysticks en een drone uit de voeten kan, maar de uitleg begeleiding is zo goed, dat ik er een hobby bij heb!!!!

Alles: de lokatie, de instructie, de drone, de opbouw van de acties, en het snel zelfstandig leren vliegen, het advies en de tips, enz.

Geen

Nuttig

De workshop van Lis:
Drone Workshop
Drone Workshop

Beschikbaar in Leiden, Amersfoort, Purmerend en Almere


Merel (31)
uit Rotterdam

· Mei 2019

We hebben met een groepje van 7 collega’s de workshop gedaan. De locatie won niet de schoonheidsprijs maar zodra we begonnen verdween dat gevoel eigenlijk direct. De sushi chef was erg onderhoudend en gaf heldere uitleg. Het was wel flink aanpoten om de sushi te maken (en te eten)....als dat laatste niet lukt krijg je een bakje om het mee naar huis te nemen. Ik vond het erg leuk dat wij (collega’s) geen tijd hadden voor ‘shoptalk’....het was gewoon geconcentreerd werken en erg gezellig....

We kwamen hier terecht omdat één van de collega’s de workshop gedaan had (in Leusden). Natuurlijk is de ‘rode draad’ hetzelfde (sushi maken), maar het was toch weer anders. Dus ook een tweede keer, en vast ook een derde keer, is het leuk om te doen!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De workshop van Merel:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwijndrecht

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Leusden, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Maria
uit

· April 2019

Mooie plek

Nuttig

De workshop van Maria:
Workshop Aquarel
Workshop Aquarel

Beschikbaar in Kortenhoef


Judith (55)
uit WOERDEN

· April 2019

Ik vond het een leuke workshop. De sushichef had een erg persoonlijke aanpak (kende iedereen bij naam) en was erg enthousiast in het delen van zijn kennis. Ik was positief verrast over de kwaliteit en de hoeveelheid van de ingrediënten. Er werd geregeld aangevuld en daar werd helemaal niet ingewikkeld over gedaan. Het was best nog flink doorwerken om de gedemonstreerde sushi na te maken en vervolgens op te eten. We kregen een plastic bak om de niet opgegeten sushi in te doen en zo weer klaar te zijn voor de volgende ronde. De workshop duurde wat langer dan de tijd die ervoor staat maar er was geen enkele druk om het af te raffelen. De chef had voor iedereen een praatje. Iedereen die wilde kon nog sushi maken voor thuis en meenemen in de eerder uitgereikte plastic bak. Ik heb er de volgende dag nog heerlijk van gegeten. Het was een zeer geslaagde avond en kan het iedereen aanraden.

Prima te bereiken locatie. Gezellige plek in een leuk restaurant. Leuke kok. Oh en natuurlijk een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Als ik dan toch iets moet noemen; er zou best vaker gevraagd mogen worden of we nog iets wilde drinken. Maar zelf even lopen naar de bar is een kleine moeite.

Joeri van Funspiration:
Dit is nog eens een uitgebreide review, bedankt Judith! Fijn om te horen dat je zo'n leuke en voedzame avond hebt gehad. We gaan aan de slag met je 'minpuntje'.

Nuttig

De workshop van Judith:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Angelique (50)
uit Lisse

· April 2019

Eten was heerlijk en de uitleg was heel goed & precies. Veel gemaakt en gegeten én volle bak mee naar huis!

Veel geleerd, veel geduld bij uitleg. Info mee naar huis

Jammer dat zijn 2 assistenten onverwacht er niet waren; was erg veel werk / begeleiding voor 1 persoon. Deed hij desondanks erg goed . Hij deed zooo zijn best
Locatie was niet zo goed. Was vrij klein voor 40 pers. en de ruimte zelf leek niet echt geschikt voor eet situatie; was rommelig. Desondanks toch top.

Nuttig

De workshop van Angelique :
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwijndrecht

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Leusden, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Ingmar (45)
uit Alkmaar

· April 2019

Wat een leuke workshop. Leerzaam en lekker. Passievolle sushi chef voor de workshop.

Nuttig

De workshop van Ingmar:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Max
uit

· Maart 2019

Gisteren (21 maart 2019) heb ik een fotoworkshop "stads- en straatfotografie" gehad van Anton. Ondanks het grijze weer was het een heel geslaagde dag. Anton weet echt alles van en over fotografie en daarnaast ook nog eens prettig in de omgang. Zelfs na de workshop kreeg ik nog extra informatie per mail toegestuurd. Dank Anton!

Kortom, een echte aanrader!

Nuttig

De workshop van Max:
Fotografie Workshop
Fotografie Workshop

Beschikbaar in Amsterdam


Lisanne (27)
uit Putten

· Maart 2019

We hebben met z'n tweeën de sushiworkshop gevolgd in Leusden. De workshop is goed te volgen, alles word stap voor stap uitgelegd en aan het einde lukt het prima om het zelf te maken! Het is erg leuk dat je verschillende soorten sushi leert maken en aan het einde nog tijd hebt om sushi naar keuze te maken.

Ondanks dat het een vrij grote groep was, doet Seme erg zijn best om het persoonlijk te maken en dat lukt ook!

Het enige wat ik kan bedenken was dat we soms wat te weinig ruimte hadden op de tafel, maar het was niet heel erg storend.

Nuttig

De workshop van Lisanne:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Sylvia (55)
uit Gorinchem

· Maart 2019

Erg leuk en gezellig

Werd erg leuk en enthousiast gedaan.
En enorm veel waar voor je geld.

De voorbereidingen iets eerder starten

Eveline van Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt.

Nuttig

De workshop van Sylvia:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Rudolf
uit

· Maart 2019

Leuke workshop.

Goede uitleg en er is een mogelijkheid tot een vervolgtraject met een cursus.

Eveline van Funspiration:
Leuk om te horen dat de workshop goed beviel.

Nuttig

De workshop van Rudolf:
Workshop Schilderen
Workshop Schilderen

Beschikbaar in Maastricht en Woerden


MH
uit

· Maart 2019

We hebben een hele gezellige middag gehad, en een prachtig schilderij mee naar huis genomen

Heel erg vriendelijk en professioneel

Nuttig

De workshop van MH:
Workshop Schilderen
Workshop Schilderen

Beschikbaar in Maastricht en Woerden


Heleen (44)
uit Zwijndrecht

· Maart 2019

De sushi-workshop was erg leuk! Ik maakte al sushi thuis, met wat hulpstukken van 'Alie'. Nu leerde ik hoe je ze kunt maken zonder die dingen.

De 'sushichef' was erg enthousiast. Keek of iedereen het begreep en hielp zonodig.

De locatie wat wat minder.

Nuttig

De workshop van Heleen:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwijndrecht

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Leusden, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Richard (62)
uit Nieuwerkerk aan den IJssel

· Februari 2019

Ik vond het heel fijn om dit te doen, want je hebt het echt nodig om te weten wat je met een drone kan doen. De instructeur weet waar hij het over heeft en komt heel relaxed over.

Uiteindelijk om beheerst een rondje te vliegen

Vandaag geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De workshop van Richard :
Drone vliegles
Drone vliegles

Amersfoort

Ook beschikbaar in Leiden, Purmerend en Almere


Susanne (32)
uit Amersfoort

· Februari 2019

Leuke avond met goede uitleg, gezelligheid, humor en lekker eten

Chef met zichtbare passie voor zijn werk, ruim aanbod van ingrediënten, duidelijke instructie, lekker eten

Workshop aanbieden incl drankje, die kosten kwamen er nog boven op.

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling! We gaan je complimenten doorgeven aan de chef. Deze workshop is inderdaad exclusief drinken.

Nuttig

De workshop van Susanne:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Hanny (43)
uit Zwartebroek

· Februari 2019

Geweldig. Stap voor stap duidelijke uitleg.

Goede uitleg
Lekkere producten

Geen

Nuttig

De workshop van Hanny:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Lianneke (45)
uit Schalkhaar

· Februari 2019

Het was ontzettend leuk. Veel heerlijke ingrediënten en uitleg . De chef leerde ons de fijne kneepjes van het sushi maken. Goede voorbereiding en een gezellige sfeer.veel verschillende soorten sushi gemaakt

Gezellige sfeer een erg goede voorbereiding met meer dan voldoende ingrediënten. Een sushi chef met verstand van zaken. Absolute aanrader. Veel technieken aangeleerd en heerlijk smullen van de zelf gemaakte sushi. Geweldige ervaring!

Ik kan geen minpunten bedenken om heel eerlijk te zijn

Nuttig

De workshop van Lianneke:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


M (29)
uit

· Februari 2019

Een inspirerende workshop. Leuk om gelijk te proeven wat jezelf gemaakt heb.

Goed voorbereid. Leuke variatie.

Nuttig

De workshop van M:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Silvana (36)
uit

· Februari 2019

Leuke workshop!

De ervaring en zelf gelijk kunnen proeven wat je zelf gemaakt hebt.

Evan van Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling Silvana!

Nuttig

De workshop van Silvana:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwijndrecht

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Leusden, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Leonne (53)
uit Soest

· Februari 2019

Goed georganiseerd. Goed voorbereid. Met een grote groep liep het soepel. Veel variatie met uitstekende uitleg. Aardige , gedreven spontane leermeester.

Leuke spontane gedreven leermeester. Goed professioneel voorbereid. Rustige en goede uitleg.

Geen minpunten. Als tip de griep niet te groot maken.

Nuttig

De workshop van Leonne:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Joy (58)
uit Haarlem

· Januari 2019

Leerzaam, gezellig en heel erg lekker. De chef gaf uitstekend uitleg.

Duidelijk uitleg, goede inzicht in methodes en ingredienten

Nuttig

De workshop van Joy:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Cor en kyra
uit HENDRIK-IDO-AMBACHT

· Januari 2019

Wat een ontzettende leuke en leerzame workshop was het! De chef is super enthousiast en heeft veel sushi-kneepjes van het vak verteld. Aan iedereen aan te bevelen,dank je wel Seme.

Leuk dat je tegelijkertijd kan proeven!

Kunnen wij niet bedenken

Nuttig

De workshop van Cor en kyra:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwijndrecht

Ook beschikbaar in Barendrecht, Geldrop, Leusden, Zwolle, Amsterdam, Breda, Den Haag, Boxtel, Meppel en Ridderkerk


Suzan
uit

· Januari 2019

Wat hebben wij een TOP dag gehad, Thais kookworkshop is een aanrader en Renee is een super gastvrouw en kok. Heerlijk gegeten en hoop gelachen. Een dikke aanrader!!!!!

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling Suzan!

Nuttig

De workshop van Suzan:
Workshop Thais koken
Workshop Thais koken

Beschikbaar in Capelle aan den IJssel

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?