Beoordelingen

We doen onze uiterste best om iedereen de dag van hun leven te bezorgen. Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar hoe anderen hun workshop bij Funspiration hebben ervaren:


Judith (55)
uit WOERDEN

· April 2019

Ik vond het een leuke workshop. De sushichef had een erg persoonlijke aanpak (kende iedereen bij naam) en was erg enthousiast in het delen van zijn kennis. Ik was positief verrast over de kwaliteit en de hoeveelheid van de ingrediënten. Er werd geregeld aangevuld en daar werd helemaal niet ingewikkeld over gedaan. Het was best nog flink doorwerken om de gedemonstreerde sushi na te maken en vervolgens op te eten. We kregen een plastic bak om de niet opgegeten sushi in te doen en zo weer klaar te zijn voor de volgende ronde. De workshop duurde wat langer dan de tijd die ervoor staat maar er was geen enkele druk om het af te raffelen. De chef had voor iedereen een praatje. Iedereen die wilde kon nog sushi maken voor thuis en meenemen in de eerder uitgereikte plastic bak. Ik heb er de volgende dag nog heerlijk van gegeten. Het was een zeer geslaagde avond en kan het iedereen aanraden.

Prima te bereiken locatie. Gezellige plek in een leuk restaurant. Leuke kok. Oh en natuurlijk een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Als ik dan toch iets moet noemen; er zou best vaker gevraagd mogen worden of we nog iets wilde drinken. Maar zelf even lopen naar de bar is een kleine moeite.

Joeri van Funspiration:
Dit is nog eens een uitgebreide review, bedankt Judith! Fijn om te horen dat je zo'n leuke en voedzame avond hebt gehad. We gaan aan de slag met je 'minpuntje'.

Nuttig

De workshop van Judith:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


Angelique (50)
uit Lisse

· April 2019

Eten was heerlijk en de uitleg was heel goed & precies. Veel gemaakt en gegeten én volle bak mee naar huis!

Veel geleerd, veel geduld bij uitleg. Info mee naar huis

Jammer dat zijn 2 assistenten onverwacht er niet waren; was erg veel werk / begeleiding voor 1 persoon. Deed hij desondanks erg goed . Hij deed zooo zijn best
Locatie was niet zo goed. Was vrij klein voor 40 pers. en de ruimte zelf leek niet echt geschikt voor eet situatie; was rommelig. Desondanks toch top.

Nuttig

De workshop van Angelique :
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwijndrecht

Ook beschikbaar in Leusden, Amsterdam, Breda en Ridderkerk


Ingmar (45)
uit Alkmaar

· April 2019

Wat een leuke workshop. Leerzaam en lekker. Passievolle sushi chef voor de workshop.

Nuttig

De workshop van Ingmar:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


Max
uit

· Maart 2019

Gisteren (21 maart 2019) heb ik een fotoworkshop "stads- en straatfotografie" gehad van Anton. Ondanks het grijze weer was het een heel geslaagde dag. Anton weet echt alles van en over fotografie en daarnaast ook nog eens prettig in de omgang. Zelfs na de workshop kreeg ik nog extra informatie per mail toegestuurd. Dank Anton!

Kortom, een echte aanrader!

Nuttig

De workshop van Max:
Fotografie Workshop
Fotografie Workshop

Beschikbaar in Amsterdam


Lisanne (27)
uit Putten

· Maart 2019

We hebben met z'n tweeën de sushiworkshop gevolgd in Leusden. De workshop is goed te volgen, alles word stap voor stap uitgelegd en aan het einde lukt het prima om het zelf te maken! Het is erg leuk dat je verschillende soorten sushi leert maken en aan het einde nog tijd hebt om sushi naar keuze te maken.

Ondanks dat het een vrij grote groep was, doet Seme erg zijn best om het persoonlijk te maken en dat lukt ook!

Het enige wat ik kan bedenken was dat we soms wat te weinig ruimte hadden op de tafel, maar het was niet heel erg storend.

Nuttig

De workshop van Lisanne:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


Sylvia (55)
uit Gorinchem

· Maart 2019

Erg leuk en gezellig

Werd erg leuk en enthousiast gedaan.
En enorm veel waar voor je geld.

De voorbereidingen iets eerder starten

Eveline van Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt.

Nuttig

De workshop van Sylvia:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


Rudolf
uit

· Maart 2019

Leuke workshop.

Goede uitleg en er is een mogelijkheid tot een vervolgtraject met een cursus.

Eveline van Funspiration:
Leuk om te horen dat de workshop goed beviel.

Nuttig

De workshop van Rudolf:
Workshop Schilderen
Workshop Schilderen

Beschikbaar in Maastricht en Woerden


MH
uit

· Maart 2019

We hebben een hele gezellige middag gehad, en een prachtig schilderij mee naar huis genomen

Heel erg vriendelijk en professioneel

Nuttig

De workshop van MH:
Workshop Schilderen
Workshop Schilderen

Beschikbaar in Maastricht en Woerden


Heleen (44)
uit Zwijndrecht

· Maart 2019

De sushi-workshop was erg leuk! Ik maakte al sushi thuis, met wat hulpstukken van 'Alie'. Nu leerde ik hoe je ze kunt maken zonder die dingen.

De 'sushichef' was erg enthousiast. Keek of iedereen het begreep en hielp zonodig.

De locatie wat wat minder.

Nuttig

De workshop van Heleen:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwijndrecht

Ook beschikbaar in Leusden, Amsterdam, Breda en Ridderkerk


Richard (62)
uit Nieuwerkerk aan den IJssel

· Februari 2019

Ik vond het heel fijn om dit te doen, want je hebt het echt nodig om te weten wat je met een drone kan doen. De instructeur weet waar hij het over heeft en komt heel relaxed over.

Uiteindelijk om beheerst een rondje te vliegen

Vandaag geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

De workshop van Richard :
Drone vliegles
Drone vliegles

Amersfoort

Ook beschikbaar in Purmerend en Leiden


Susanne (32)
uit Amersfoort

· Februari 2019

Leuke avond met goede uitleg, gezelligheid, humor en lekker eten

Chef met zichtbare passie voor zijn werk, ruim aanbod van ingrediënten, duidelijke instructie, lekker eten

Workshop aanbieden incl drankje, die kosten kwamen er nog boven op.

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling! We gaan je complimenten doorgeven aan de chef. Deze workshop is inderdaad exclusief drinken.

Nuttig

De workshop van Susanne:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


Hanny (43)
uit Zwartebroek

· Februari 2019

Geweldig. Stap voor stap duidelijke uitleg.

Goede uitleg
Lekkere producten

Geen

Nuttig

De workshop van Hanny:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


Lianneke (45)
uit Schalkhaar

· Februari 2019

Het was ontzettend leuk. Veel heerlijke ingrediënten en uitleg . De chef leerde ons de fijne kneepjes van het sushi maken. Goede voorbereiding en een gezellige sfeer.veel verschillende soorten sushi gemaakt

Gezellige sfeer een erg goede voorbereiding met meer dan voldoende ingrediënten. Een sushi chef met verstand van zaken. Absolute aanrader. Veel technieken aangeleerd en heerlijk smullen van de zelf gemaakte sushi. Geweldige ervaring!

Ik kan geen minpunten bedenken om heel eerlijk te zijn

Nuttig

De workshop van Lianneke:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


M (29)
uit

· Februari 2019

Een inspirerende workshop. Leuk om gelijk te proeven wat jezelf gemaakt heb.

Goed voorbereid. Leuke variatie.

Nuttig

De workshop van M:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


Silvana (36)
uit

· Februari 2019

Leuke workshop!

De ervaring en zelf gelijk kunnen proeven wat je zelf gemaakt hebt.

Evan van Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling Silvana!

Nuttig

De workshop van Silvana:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwijndrecht

Ook beschikbaar in Leusden, Amsterdam, Breda en Ridderkerk


Leonne (53)
uit Soest

· Februari 2019

Goed georganiseerd. Goed voorbereid. Met een grote groep liep het soepel. Veel variatie met uitstekende uitleg. Aardige , gedreven spontane leermeester.

Leuke spontane gedreven leermeester. Goed professioneel voorbereid. Rustige en goede uitleg.

Geen minpunten. Als tip de griep niet te groot maken.

Nuttig

De workshop van Leonne:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


Joy (58)
uit Haarlem

· Januari 2019

Leerzaam, gezellig en heel erg lekker. De chef gaf uitstekend uitleg.

Duidelijk uitleg, goede inzicht in methodes en ingredienten

Nuttig

De workshop van Joy:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


Cor en kyra
uit HENDRIK-IDO-AMBACHT

· Januari 2019

Wat een ontzettende leuke en leerzame workshop was het! De chef is super enthousiast en heeft veel sushi-kneepjes van het vak verteld. Aan iedereen aan te bevelen,dank je wel Seme.

Leuk dat je tegelijkertijd kan proeven!

Kunnen wij niet bedenken

Nuttig

De workshop van Cor en kyra:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwijndrecht

Ook beschikbaar in Leusden, Amsterdam, Breda en Ridderkerk


Suzan
uit

· Januari 2019

Wat hebben wij een TOP dag gehad, Thais kookworkshop is een aanrader en Renee is een super gastvrouw en kok. Heerlijk gegeten en hoop gelachen. Een dikke aanrader!!!!!

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling Suzan!

Nuttig

De workshop van Suzan:
Workshop Thais koken
Workshop Thais koken

Beschikbaar in Capelle aan den IJssel


Debbie (30)
uit Den Bosch

· Januari 2019

Een super leuke, leerzame en gezellige workshop!

Er word tijd voor iedereen genomen en duidelijke uitleg

Nuttig

De workshop van Debbie:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwijndrecht

Ook beschikbaar in Leusden, Amsterdam, Breda en Ridderkerk


Dorien (42)
uit Amersfoort

· Januari 2019

Ik en mijn dochter van 7 zijn fans geworden van de sushichef! Wat een geweldig leuke workshop was dit. Een aanrader voor iedereen die van sushi houdt. Naar ons idee kregen we méér dan waarvoor we hadden betaald. Voor ons wat dit een grote verrassing. Wij hebben genoten en gaan zeker op herhaling!

Leuke locatie, genoeg middelen om sushi mee te maken. Bijzonder goed verzorgd!

Kan ze niet verzinnen.

Eveline van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling, hier doen we het voor!

Nuttig

De workshop van Dorien:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


Saskia (53)
uit Ridderkerk

· Januari 2019

Het was een ongelofelijk leuke middag. De chef was super aardig en legde veel uit. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de topmiddag. Groetjes Sas

Alles wat je wilde was mogelijk.

Geen

Nuttig

De workshop van Saskia:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Zwijndrecht

Ook beschikbaar in Leusden, Amsterdam, Breda en Ridderkerk


Miranda (37)
uit Amersfoort

· Januari 2019

Leuke en leerzame workshop. Goede houvast gekregen om mee verder te gaan experimenteren. De kaart die we gemaakt hebben is echt super. Ondanks dat ik dacht dat ik niet kon tekenen

Goede en rustige uitleg, fijn om naar te luisteren. Prachtige locatie.

Jammer dat het zo snel voorbij was!

Joeri van Funspiration:
Bedankt!

Nuttig

De workshop van Miranda:

Bianca
uit

· Januari 2019

Super leuke workshop illustreren gedaan bij Marjolein gisteren. Heel enthousiast geworden en wil nu maar blijven tekenen :-) en dat terwijl ik nooit teken of überhaupt creatief bezig ben. Mooi voornemen voor het nieuwe jaar!

Nuttig

De workshop van Bianca:
Workshop Illustreren
Workshop Illustreren

Beschikbaar in Baarn


Petra (51)
uit Apeldoorn

· Januari 2019

De workshop was superleuk en informatief en we gingen weg met het doel waar we voor gekomen waren: we kunnen sushi maken!

Gezellig, informatief, leerzaam, geen tijdsdruk

Geen!

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling Petra!
Fijn om te horen dat jullie een leuke avond hebben gehad.

Nuttig

De workshop van Petra:
Sushi Workshop
Sushi Workshop

Leusden

Ook beschikbaar in Amsterdam, Zwijndrecht, Breda en Ridderkerk


Maarten
uit Hendrik-Ido-Ambacht

· December 2018

Erg leuke en lekkere Thaise kookworkshop gehad. Alles vers bereid met heerlijke ingrediënten en de smaak was fantastisch! Het aanraden waard

Nuttig

De workshop van Maarten:
Workshop Thais koken
Workshop Thais koken

Beschikbaar in Capelle aan den IJssel


Patrick
uit Zeist

· November 2018

Super leuke workshop,echt een aanrader !!!

Eveline van Funspiration:
We zien je graag nog eens terug :-)

Nuttig

De workshop van Patrick:
Workshop Brushletteren
Workshop Brushletteren

Beschikbaar in Baarn


Nelleke
uit Barneveld

· November 2018

Ontzettend leuke leerzame en gezellige workshop gevolgd!!! Met verbazend goed resultaat

Evan van Funspiration:
Wat leuk om te horen, hier doen we het voor!

Nuttig

De workshop van Nelleke:
Workshop Handletteren
Workshop Handletteren

Beschikbaar in Baarn


Jiske
uit Amersfoort

· Oktober 2018

Marjolein heeft humor en kennis van zaken! Haar workshops zijn een creatief inhoudelijk sterk feestje: heel fijn ;-)

Nuttig

De workshop van Jiske:
Workshop Brushletteren
Workshop Brushletteren

Beschikbaar in Baarn


Margot
uit Hilversum

· September 2018

Gisteren workshop handlettering gevolgd, bij lein. Super leuk. Enthousiaste begeleiding met veel leuke tips. Wist niet dat ik het in mijn had maar toch iets leuks gemaskt

Nuttig

De workshop van Margot:
Workshop Handletteren
Workshop Handletteren

Beschikbaar in Baarn


Desirée
uit Woudenberg

· Augustus 2018

Gisteren de Illustratie-workshop gevolgd. Mooie locatie, erg gezellig en vooral heel veel geleerd! Marjolein legt duidelijk uit, is enthousiast en geeft vertrouwen. Precies wat ik nodig had om zelf verder te kunnen! Ik ga zeker vaker een workshop bij haar volgen!

Nuttig

De workshop van Desirée:
Workshop Illustreren
Workshop Illustreren

Beschikbaar in Baarn


Marlous
uit Amersfoort

· Juli 2018

Nooit gedacht dat handletteren zo leuk zou zijn, en dat ik het - ondanks mijn linkshandigheid - ook zou kunnen! Marjolein is enorm gepassioneerd in haar vak, bruist van het enthousiasme en doet er alles aan om alle deelnemers de juiste aandacht en hulp te geven. Echt een aanrader!

Ook leuk voor een teamuitje vrijgezellenfeest e.d.

Nuttig

De workshop van Marlous:
Workshop Handletteren
Workshop Handletteren

Beschikbaar in Baarn


Katja
uit Amersfoort

· Juni 2018

Wat een leuke workshop, ik had nog wel een paar uurtjes door willen gaan. Na het leren illustreren dus meteen ook ingeschreven voor de Workshop Handlettering. Zin in!

Nuttig

De workshop van Katja:
Workshop Illustreren
Workshop Illustreren

Beschikbaar in Baarn


Suzanne
uit

· Juni 2018

De workshop is een fantastisch uitje! Renée is een fantastische gastvrouw die met ziel en zaligheid uitlegt waar je mee bezig bent en alles weet van bereiding en ingrediënten. Alles in een leuke sfeer en voor je het weet heb je met de groep een enorme maaltijd gemaakt waar heerlijk van gesmuld wordt. Deze kennismaking was met de Thaise keuken, maar we komen zeker eens terug voor een andere workshop!

Nuttig

De workshop van Suzanne:
Workshop Thais koken
Workshop Thais koken

Beschikbaar in Capelle aan den IJssel


Nicoline
uit Amersfoort

· Juni 2018

De workshop "Illustreren kun je leren" vanochtend gevolgd. Echt iedereen is creatief. Fijne ochtend gehad

Nuttig

De workshop van Nicoline:
Workshop Illustreren
Workshop Illustreren

Beschikbaar in Baarn


Tineke
uit

· Mei 2018

Wij, 8 vriendinnen, hebben gisteren een super leuke workshop "handletteren" van Marjolein gehad!
Veel geleerd en als uitdaging een hele mooie kaart gemaakt als eind resultaat op deze middag!!

Nuttig

De workshop van Tineke:
Workshop Handletteren
Workshop Handletteren

Beschikbaar in Baarn


Ria
uit

· April 2018

Super leuke workshop van Marjolein gehad!! Veel tips&trics om zelf te kunnen starten met handletteren

Nuttig

De workshop van Ria:
Workshop Handletteren
Workshop Handletteren

Beschikbaar in Baarn


Cécile
uit Leusden

· April 2018

Vorige week de cursus handlettering bij Marjolein gevolgd: de basis van letters, verschillende letterstijlen, vlakverdeling, kaders, banners en versieringen en diverse pennen komen aan bod. Genoeg inspiratie om zelf op door te breien. Een leerzame en gezellige avond op een prachtige locatie!

Nuttig

De workshop van Cécile:
Workshop Handletteren
Workshop Handletteren

Beschikbaar in Baarn


Ingeborg
uit Nijkerk

· Maart 2018

Bedankt, Marjolein! Mijn nichten, zus en ik hebben veel geleerd in een gezellige en ontspannen sfeer. Dat wordt thuis lekker oefenen. We blijken veel meer te kunnen dan we dachten

Nuttig

De workshop van Ingeborg:
Workshop Brushletteren
Workshop Brushletteren

Beschikbaar in Baarn


Berna
uit Utrecht

· Maart 2018

Dank je wel Marjolein voor de leuke workshop die we vandaag hebben gevolgd. Met veel enthousiasme is het je gelukt om een totaal niet creativeling iets creatiever te maken.

Nuttig

De workshop van Berna:
Workshop Brushletteren
Workshop Brushletteren

Beschikbaar in Baarn


Kirsten
uit Spijkenisse

· Februari 2018

Een leuke en leerzame Thaise kookcursus gevolgd. Klein schalig met leuk gezelschap. Ik vond het vooral gezellig om gezamenlijk te eten naderhand. Zeker een aanrader, ook voor onervaren koks!

Nuttig

De workshop van Kirsten:
Workshop Thais koken
Workshop Thais koken

Beschikbaar in Capelle aan den IJssel


Marieke
uit Amersfoort

· December 2017

Deze week een hele leuke workshop gevolgd bij Marjolein. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en of ik dit zou kunnen. Ik kan absoluut niet tekenen maar met de tips en trucs van Marjolein kan ik nu ook thuis aan de slag. Ze geeft enthousiast les en moedigt je aan. Echt een toffe workshop!

Nuttig

De workshop van Marieke:
Workshop Illustreren
Workshop Illustreren

Beschikbaar in Baarn


Benedicta (48)
uit Amersfoort

· November 2017

Ze maakt erg mooie en creatieve designs voor handlettering.
Zij geeft workshops op zo een manier dat je zowel leert hoe je letters tekent, professioneel, als dat je creativiteit prikkelt. The sky is the limit!

Nuttig

De workshop van Benedicta:
Workshop Handletteren
Workshop Handletteren

Beschikbaar in Baarn


Annabelle
uit Soest

· September 2017

Leuke, leerzame avond handlettering. Het is slechts het tipje van...erg leuk en je krijgt zin om meer te doen!

Nuttig

De workshop van Annabelle:
Workshop Handletteren
Workshop Handletteren

Beschikbaar in Baarn


Diana
uit Amersfoort

· September 2017

Ontzettend leuke workshop op een prachtige locatie in Baarn. Was superleuk. Ik kom graag nog een keer! Groet, Diana

Nuttig

De workshop van Diana:
Workshop Brushletteren
Workshop Brushletteren

Beschikbaar in Baarn


Karen
uit Amersfoort

· September 2017

Leuke workshop waarin ook nog kort o.a. het verschil tussen hoofd- en kleine letters, schreef- en schreefloze letters wordt verteld, want dat blijkt in de praktijk lastiger te zijn dan je denkt:-)

Nuttig

De workshop van Karen:
Workshop Brushletteren
Workshop Brushletteren

Beschikbaar in Baarn


Jessica
uit Amersfoort

· Augustus 2017

Wat een vrolijke meid is Marjolein, met heel veel passie voor haar werk en ze heeft ook nog eens heel veel te vertellen. Een klein beetje theorie, net genoeg - niet teveel, dan aan de slag. Met tips en trucs in overvloed weet ze je op een positieve manier te vertellen hoe je quote in te delen en te tekenen. Heel leerzaam, heel leuk! Lekker doen!

Nuttig

De workshop van Jessica:
Workshop Handletteren
Workshop Handletteren

Beschikbaar in Baarn


Carolien
uit Soest

· Augustus 2017

Bedankt voor de leuke workshop handlettering die we gisteren van je kregen. De mooie en rustige locatie in Baarn was voor ons kleine vrijgezellenfeest-groepje perfect. Door je enthousiaste uitleg en hulp waar nodig, kregen we allemaal onze quote mooi op papier en zijn we geïnspireerd om verder te gaan met proberen en oefenen... Een aanrader!!!

Nuttig

De workshop van Carolien:
Workshop Handletteren
Workshop Handletteren

Beschikbaar in Baarn


Jessica
uit

· Juli 2017

Superleuke workshop voor beginners in handletteren! Marjolein legt geduldig uit en helpt je je eerste creatie te maken. Veel boeken als voorbeeld en verschillende pennen om uit te proberen. Het geserveerde lekkers en drinken maakt het helemaal af. Aanrader!

Nuttig

De workshop van Jessica:
Workshop Handletteren
Workshop Handletteren

Beschikbaar in Baarn


Yvonne
uit Utrecht

· Juni 2017

Echt een hele leuke avond! Marjolein is deskundig, creatief en helpt je je eigen ideeën op papier te zetten. Heel knap!Een aanrader voor iedereen.

Nuttig

De workshop van Yvonne:
Workshop Brushletteren
Workshop Brushletteren

Beschikbaar in Baarn

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?