Beoordelingen Drone vliegles

5,0
van 5
41 beoordelingen

5,0 van 5

41 beoordelingen
5 sterren
40
4 sterren
1
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Arnout (29)
uit Zaal

· April 2019 · Purmerend

Goede heldere uitleg van een drone kenner van het eerste uur. Hij neemt de tijd, laat verschillende mogelijkheden zien en is professioneel.

De drone is een prachtig stukje techniek, fascinerend.

Helemaal niets

Nuttig


Marjolijn (31)
uit Everdingen

· April 2019 · Amersfoort

Super leuke ervaring! Rodney legde alles goed uit. Voor we het wisten was de tijd al om!

Goede instructeur, duidelijke uitleg

Boekje over vliegtuigen bij een drone les is een beetje raar

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Michiel (48)
uit Wormerveer

· April 2019 · Purmerend

Goede en duidelijke uitleg.
Zowel met drone van opleider als met eigen drone.

Diversiteit.
meedenken over toepassing.
Goede kennis van zaken.

N.v.t.

Nuttig


Andre (56)
uit Oudhuis

· April 2019 · Purmerend

Afgelopen vrijdag heeft Kevin mij de eerste kneepjes van het vliegen met een drone bijgebracht. Wat een geweldige morgen!!! Alle spullen stonden klaar en op een hele duidelijke en rustige manier werd e.e.a. uitgelegd. Kevin is een hele rustige en fijne leraar.
Hij heeft oog voor de veiligheid en gaf ook aan dat de locatie waar hij oefende was afgestemd met alle bewoners. Netjes in afstemming vliegen en je ook realiseren dat jou hobby overlast voor andere kan veroorzaken is misschien is dit wel dé basisles van vliegen met een drone!
Na een kwartiertje uitleg mocht ik zelf vliegen. Hij geeft duidelijke instructies en vooral de handige tips die je van hem krijgt zijn erg waardevol. Kortom wat heb, met deze geweldige ervaring, al een grote stap gemaakt om op een verantwoorde wijze met mijn nieuwe drone te vliegen. Ik leek weer de jongen van 6 die voor het eerst een brandweerauto kreeg. Dennis bedankt voor alles en zeker ook voor je tips om extra zaken aan te schaffen.

De leraar, de locatie, duidelijke uitleg, snel ook kunnen vliegen, zeer deskundig, oog voor zijn omgeving

Niets, maar wel een TIP. Het was best een beetje koud. Een kopje thee (thermoskannetje) op locatie zou het voor mijzelf en voor mijn zwager nog aantrekkelijker hebben gemaakt. Het is natuurlijk best wel een open locatie. Kleine simpele investering en je straalt hiermee nog meer gastheerschap uit

Eveline van Funspiration:
Bedankt dat je de tijd genomen hebt zo'n uitgebreide beoordeling te schrijven. Daar hebben we echt iets aan!

Nuttig


Anja (56)
uit Almere

· April 2019 · Amersfoort

Ik heb een heerlijke ochtend gehad. Rodney nam alle tijd om alles uit te leggen en voor te doen.

Door deze ervaring heb ik genoeg vertrouwen om zelf te vliegen. Een heerlijk gevoel

Niets.

Nuttig


Menno (42)
uit Hoofddorp

· April 2019 · Purmerend

Fantastische ochtend drone vliegles gehad van Kevin. Erg gaaf om zo de eerste vlucht met je drone onderbegeleiding te doen. Het is prettig om direct feedback te krijgen wat je doet, dit geeft je vertrouwen. En te ervaren wat je met de drone allemaal kan doen, zelfs op een winderige dag.

1 op 1 begeleiding, en de duo controller. Kevin weet waar hij het over heeft, en geeft nog vrijblijvend advies over accessoires voor de drone.

Geen

Nuttig


Ron (60)
uit Alkmaar

· April 2019 · Purmerend

Drone vliegles
Het aanmelden en de daarop volgende communicatie verliep prima.
Locatie waar de vliegles plaats vond was rustig genoeg. En ook handig om te weten hoe je je moet gedragen als er toevallig iemand langs komt.
Een top ervaring!

Instructeur prima kennis van zaken.
Voldoende ruimte om te oefenen.
Locatie goed. (Purmerend)

Niet kunnen vinden.

Joeri van Funspiration:
Bedankt dat je de moeite hebt genomen een beoordeling te schrijven. Leuk om te lezen dat je een nuttige les hebt gehad.

Nuttig


Peter (61)
uit Haarlem

· Maart 2019 · Purmerend

We hebben een top dag gehad, heerlijk relaxed en een geweldige ervaring.
Kevin is geweldig! Gaan dit beslist nog een keer doen!

Prima plek, en uiterst rustig en relaxed uitgelegd, met veel zelf vliegen

Geen

Nuttig


Romeo
uit Geleen

· Maart 2019 · Amersfoort

In één woord: "GEWELDIG" Rodney, mijn privé instructeur voor deze les, heeft alles voortreffelijk uitgelegd. Kort, krachtig, duidelijk en voor mij zeer leerzaam. Het was gewoon een gesprek dat wij hadden,. Heb er veel aan gehad en ook meer vertrouwen gekregen door hem om het vliegen eigen te maken. "GEWELDIG" , en zeker aan te bevelen.

Teveel om te benoemen, maar samengevat; elke seconde van de les was top.

Tja, toch wel ééntje: net te koud voor mij na 2 maanden in de tropen geweest te zijn.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Rianna (22)
uit Drachten

· Februari 2019 · Purmerend

Op de verjaardag van mijn man zou ik hem als cadeau een dronevliegles geven, maar (zo dom als ik ben) had ik de verkeerde datum doorgegeven, waar we pas op het laatste moment achter kwamen. Kevin heeft speciaal voor ons dingen geprobeerd te regelen, zodat de les alsnog door kon gaan op de verjaardag, echt super! Mijn man vond de les zelf hartstikke leuk en Rodney hield mij gezelsschap, die mij onder de les heel veel vertelde over hoe alles werkt, waar ze drones voor bruiken etc. 2 leuke gozers, die je echt helpen het dronevliegen onder de knie te krijgen. Zeker een aanrader dus!

Goede uitleg, humor, de basis van het drone vliegen echt onder de knie krijgen!

Niets

Evan van Funspiration:
Leuk om te horen Rianna! Bedankt voor je goede beoordeling, daar doen we het voor.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Richard (62)
uit Nieuwerkerk aan den IJssel

· Februari 2019 · Amersfoort

Ik vond het heel fijn om dit te doen, want je hebt het echt nodig om te weten wat je met een drone kan doen. De instructeur weet waar hij het over heeft en komt heel relaxed over.

Uiteindelijk om beheerst een rondje te vliegen

Vandaag geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Peter (55)
uit Delft

· Februari 2019 · Purmerend

Was erg leuk veel geleerd en wat een prachtig weer heel profesioneel en super gezellig zou het zo weer doen bedankt kevin

Was super

Geen

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Marco (50)
uit Nederland

· December 2018 · Purmerend

Gisteren met een maatje drone-vliegles gehad van Kevin ! Zeker een aanrader als je jezelf vanaf de start niet de verkeerde handelingen wilt aanleren, een drone is een serieuze investering, je wilt je nieuwe aanwinst heel houden en rekening houden met de omgeving waarin je vliegt. Terugkijkend op de drone vliegles kan ik mij eigenlijk niet voorstellen dat je zonder instructie of begelijding de eerste keer lucht in gaat met je drone.

Kevin legt alles duidelijk uit en helpt je met de juiste settings, verder geeft Kevin erg goede tips. We wisten vooraf dat het koud zou zijn, we hebben doorgezet omdat we allebei heel graag goed willen leren vliegen. Maar eh,....het was echt koud !

Drone echt leren besturen, zien welke potentie er in je nieuwe aanwinst zit !

Kou was wel een dingetje, onlangs de absolute fun gaat de kou je na verloop van tijd wel raken.

Eveline van Funspiration:
Bedankt voor je 5 sterren Marco!
In de wintermaanden geven we deze vliegles zeer zelden, in verband met de kou. Jullie waren zo enthousiast (en bereid de kou te trotseren) dat we een uitzondering maakte.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Patrick (24)
uit Soutendijk

· November 2018 · Purmerend

Geweldige ervaring met een goede docent en en een mooie quadcopter om mee te vliegen

Locatie, apparatuur, docent, lokatie (Pumerend)

De kou op de locatie. Het was een koud lesje maar wel heel gezellig. De batterijen hielden ons lekker warm.

Nuttig


Chris (72)
uit Uithoorn

· Oktober 2018 · Purmerend

Vanmorgen les gehad van Kevin. Eerst goede uitleg gekregen en daarna met de drone van Kevin gevlogen.
Daarna met mijn eigen drone. Kevin heeft eerst alles gecheckt en aantal dingen ingesteld alvorens te vliegen.
Zeer veel bruikbare tips gekregen.
Het uur "vloog" voorbij.

Zeer vriendelijke instructeur (Kevin)
Goede locatie om te vliegen
Veel van opgestoken

Geen

Nuttig


Bo (50)
uit Amsterdam

· Oktober 2018 · Amersfoort

Het was top! Ik ben een beginner en heb veel aan deze les gehad. Veel tips. Zowel met drone docent, als eigen drone gevlogen. Heel fijn voor het vergelijk. En zeker voor herhaling vatbaar.

Erg prettige docent, kundig, vriendelijk, relaxed.

Kan zo geen verbeterpunten bedenken.

Meriam van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling!

Nuttig


Reinder (53)
uit HERVELD

· September 2018 · Amersfoort

Ik heb deze les gevolgd omdat ik graag de beginselen wilde leren van het drone vliegen. Instructeur Rodney heeft mij in de 2 uur vliegles veel kunnen leren. We vlogen met behoorlijk veel wind, dus een extra uitdaging. Verder heb ik veel tips rondom het drone vliegen gekregen, waar ik veel aan kan hebben.

Er wordt goede apparatuur gebruikt. Instructeur Rodney speelde flexibel in op de punten waar ik extra aandacht wilde schenken.
Top instructeur, heerlijk relaxed.

Eigenlijk kan ik zo geen minpunten bedenken.
2 uur vliegen waren te snel voorbij, maar dat is natuurlijk eigenlijk juist een pluspunt

Nuttig


Jan (72)
uit Soest

· September 2018 · Amersfoort

Bijzonder leerzaam. Geld meer dan waard. Bezielende begeleiding door Rodney die overal tijd voor had.

De sensatie om de Inspire te vliegen en te landen (zonder schade!).

Ik zou het niet weten.

Nuttig


Jasper (45)
uit Mijdrecht

· Augustus 2018 · Purmerend

Hele leuke, gezellige, leerzame en informatieve middag (samen met neef van 15).

Onze Dronepiloot Kevin had een mooie locatie geregeld.
Met nul start ervaring in stappen naar een leuk niveau. Heldere uitleg met de juiste informatie bij elke stap (niet te veel en te weinig). Leuke achtergrond informatie voor de liefhebber erbij (zowel wat voor mij als voor mijn Neef). Meerdere drones mogen proberen, meerdere accu's opgevlogen. Mega gezellige middag (met een goed Top Gun verhaal om het af te toppen ;-)

Dronepiloot Kevin

Mooie locatie

Opbouw middag

Heldere uitleg

Advies: voucher vliegles cadeau zou ik aanpassen. (naam+plaatjes vliegtuig en helikopter lijkt over te komen als vliegles)

Joeri van Funspiration:
Goed verbeterpunt Jasper! We hebben dit gelijk aangepast, bedankt voor de tip.

Nuttig


René (51)
uit Nieuwegein

· Augustus 2018 · Purmerend

Had op 31-7 samen met mijn dochter van 14 drone les/instructie van Kevin. Zeer goede uitleg en geduldig, eerst met z'n drone om te zien en te voelen wat vliegen met een drone is daarna met die van ons.
Dit is een aanrader voor iedereen die met een drone wil vliegen of er meer van wil weten. Ook nog tips gekregen gewoon TOP!

- Mooie en goede omgeving om te vliegen
- Zeer vriendelijke instructeur (Kevin)
- Uitstekende uitleg en geduldig
- Kwaliteit/geld staat zeker in verhouding
- Er wordt niet op de klok gekeken!!

- Ik zou het niet weten!

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor de goede beoordeling René! Leuk om te horen dat jullie een leerzame dag hebben gehad.

Nuttig


Paul (59)
uit Hoofddorp

· Juli 2018 · Purmerend

Leuke ervaring. Werd goed uitgelegd.

Aha.....leuke ervaring hoe het mis kan gaan. Een van de propellers vloog er af......

Ik vond het prima zo.

Nuttig


Paul (50)
uit Alkmaar

· Juli 2018 · Purmerend

Ik vond het fantastisch! Super uitleg en heb er veel van opgestoken. Er waren veel tips en handigheidjes voor de drone die we nog niet wisten. Het was duidelijk uitgelegd en was op een goede plek!

Veel van opgestoken
Goede plek
Veel tips

Nuttig


Cor (66)
uit Oostzaan

· Juli 2018 · Purmerend

Mijn ervaring met DroneLoket met Kevin was Super goed, ik heb er ontzettend veel van opgestoken, ben echt heel blij dat ik deze les van 5 kwartier gedaan heb. Het kleine probleem waar ik mee zat werd zeer vakkundig door Kevin opgelost. De beelden zijn bij thuiskomst gelijk bekeken en uitstekend bevonden. Thanx Kevin.

Zeer fijne en goede begeleiding, met een zeer heldere en duidelijke uitleg. Eerst met de drone van Kevin wat geprobeerd en daarna met eigen drone wat perfect ging.

Tijd was te snel om hahahahahah nee geen enkele minpung TOP dus

Eveline van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling Cor! Leuk om te horen dat je veel opgestoken hebt tijdens de vliegles. Veel plezier met het vliegen met je Drone, je gaat vast veel mooie plaatjes schieten!

Nuttig


Ruud (62)
uit Coenraads

· Juni 2018 · Amersfoort

Super goede uitleg

Alles was goed

Zou leuk zijn als je na einde van je les een Nederlandse beschrijving mee krijgt van jou eigen droneDan wel in het NederlandsWat handige tip en aanwijzingen

Nuttig


Ron (63)
uit Nieuwegein

· Juni 2018 · Amersfoort

Goede uitleg op een mooie lokatie nabij Amersfoort. Na een instructie gevlogen met de drone van de hogeschool en ook de nodige tips gekregen. Daarna met eigen drone geoefend. Ging prima tot het moment dat door onbekende oorzaak mijn drone spontaan uit de lucht viel . Behuizing is gescheurd maar de instructeur bood hulp aan bij het plaatsen van een nieuwe behuizing, zodra ik deze heb ontvangen. Kortom toch een goede leerzame dag gehad !

Geduldige instructie!

Nuttig


C.M. (76)
uit Erica

· Mei 2018 · Amersfoort

Ik vond het een geweldige ervaring goede uitleg van Rodney ik heb nu pas goed leren vliegen met de drone en dan geweldig met GPS blijft stil in de lucht hangen op de zelfde plaats als je wil en rondjes vliegen
ik denk dat ik er een koop met GPS ik krijg van Rodney bericht welke drones goed zijn.mijn hartelijke dank groetjes Kees.

Bijzonder goed en vriendelijk

Voor mij geen minpunten alleen maar pluspunten

Joeri van Funspiration:
Dankjewel voor deze positieve reactie, hier doen we het voor!

Nuttig


Erik (53)
uit Wormer

· Mei 2018 · Amersfoort

Zeer nuttige ochtend gehad. Kevin nam alle tijd voor uitleg.
Eerste uur met de "les-drone" laatste half (was veel meer) met eigen drone. Is een must voor de beginnende drone-vlieger

Na bijna 2 uur vliegen verslapte de concentratie en stopte Kevin terecht de vliegsessie. Onderweg teruglopend kreeg ik nog vele tips.

Hoezo?

Nuttig


Tijn (13)
uit Gendt

· Mei 2018 · Amersfoort

Superleuk! En nuttig!

Het echt leren vliegen met de drone

Die zijn er niet!

Nuttig


Rob (44)
uit Amersfoort

· Mei 2018 · Amersfoort

Totaal geen drone ervaring, dus eerste kennismaking. Resultaat is dat er een nieuwe drone fan bij is! :)
Samen met collega 2 uur kennismakingsles gehad. Goed begeleid door de instructeur. Met een paar handige oefeningen basis geleerd voor het besturen. Ook veel nuttige informatie ontvangen tijdens de les. Tijd vloog voorbij.
Zeker een aanrader voor iedereen die iets met drones wilt gaan doen!

Goede begeleiding in de vorm van zowel oefeningen als informatie. Verder ook de vrijheid om wat dingen te proberen en adviezen te vragen.

Heb ik niet kunnen ontdekken

Nuttig


Oda (65)
uit Ermelo

· April 2018 · Amersfoort

Het was super leuk!!!!!!! ik had veel vragen nadat ik zelf al allerlei had uitgevonden met mijn Spark. Maar ik zat vol vragen en op alles kreeg ik antwoord. Het vliegen met een grote drone was ook heel erg leuk en minder anders dan met mijn kleine Spark. we hadden veel wind en zo nu en dan regen waardoor we moesten stoppen tot de bui over was. Gelegenheid voor veel vragen en antwoorden. Het is steeds verbazend hoe de drones zich aanpassen aan de wind. zonder GPS konden we toen niet vliegen maar dat ga ik met rustig weer nu zelf proberen. Ik begreep het verschil nog niet zo goed. Nu wel! en de toegift om met mijn Spark vanuit de hand met handgebaren te vliegen was ook top. ik vond het alleen net even te eng om dit alleen te uit te proberen, maar nu weet ik dat je de besturing altijd met de controller kan overnemen. Eindoordeel van de instructeur Rodney: je kan vliegen hoor! Je hebt je drone onder controle. Ik natuurlijk super trots!! Echt een aanrader zo'n les, ook als je al kan vliegen. De instructeur past zich aan, aan jouw niveau. En nu maar vlieguren maken en hartjes in de lucht gaan vliegen. Ha,ha. En mooie filmpjes maken natuurlijk!!

Antwoord op alle vragen, vliegen met een grote drone en met je eigen drone, nieuwe vliegtechnieken leren waar je dan zelf weer verdere mee kunt gaan oefenen/vliegen.

Windkracht 4 is best wel veel maar ook sensationeel!

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je uitgebreide en positieve beoordeling!

Nuttig


Erik (12)
uit Heerenveen

· April 2018 · Purmerend

Leuk

Dat ik met hun dure drones mocht vliegen en dat er niet zoveel theorie was

Dat je 3x van accu moest wisselen

Nuttig


Jonny (75)
uit Amsterdam

· April 2018 · Purmerend

In een woord geweldig. Prettige ontv angst. Veel wetenswaardigheden opgedaan. De leraar heeft zich heel goed van zijn taak gekweten. Kevin bij deze een grote pluim. Vr. Gr. Jon

Zie hier boven.

Geen

Nuttig


Bob (71)
uit Kranenburg

· April 2018 · Amersfoort

Leuke en goede ervaring. Instructeurs zeer behulpzaam, goede uitleg en veel geleerd

Na de instructie in ieder geval meer duidelijkheid over de bediening, de wijze waarop en alle mogelijkheden van de eigen drone leren kennen

Brr, wat koud

Nuttig


Marco (23)
uit Boskoop

· April 2018 · Leiden

Het was een mooie locatie, en het was erg gaaf om een keer met een inspire te vliegen.

Leuk, erg leerzaam, en je krijgt duidelijk uitleg, op een rustige manier.

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling, wij vinden de drone ook erg gaaf ;-)

Nuttig


Leo & Hetty (64)
uit Ameide

· April 2018 · Purmerend

Voordat we een drone aangeschaften boekten we een vliegles. Dat is iedereen aan te raden!!
De zeer ervaren instructeur Kevin legde alles geduldig en vakkundig uit.
We hebben de dag na de vliegles zelf een drone aangeschaft en hadden direct profijt.

Zeer ervaren en vriendelijke instructeurs die een geweldige drone gebruikten.. De dubbele bediening van de drone gaf zeker in het begin veel vertrouwen.

Geen echte minpunten. Handig is om een kleine (digitale) flyer of folder af te geven met (een vewjzing naar) de meest belangrijke (wettelijk) vliegregels en dergelijke.

Nuttig


Wim (69)
uit Haarlem

· April 2018 · Purmerend

Geweldig

Uitstekende ontvangst in Purmerend. Zeer professionele Drone,zeer goede instructeur met goede uitleg en goed voorbeeld. Prima Priis/ kwaliteit verhouding..

Geen

Nuttig


Bas (37)
uit Weesp

· April 2018 · Purmerend

Een prima vliegles onder begeleiding van Kevin. Ook Rodney nog even mogen ontmoeten en beide heren weten waar ze over spreken. Super goede ervaring gehad en perfecte uitleg op maat gekregen waarmee ik zelfstandig met mijn drone mee aan de slag kan!

De les onderdelen waren prima op niveau aangepast!

Nuttig


Dajo (34)
uit Nunspeet

· Maart 2018 · Amersfoort

Ik vond het een erg leerzame ervaring, zeker een aanrader als men de dure drone niet meteen stuk wil laten gaan.

Heldere uitleg, de eerste vlucht met de backup piloot geeft vertrouwen!

De gierdag even wat beter afstemmen ;) haha

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling Dajo, fijn om te horen dat je dat je een goede les hebt gehad. De landelijke frisse buitenlucht hoort er soms bij. Het leven van een Dronepiloot gaat niet altijd over rozen.

Nuttig


Arjen (55)
uit IJsselstein

· Maart 2018 · Amersfoort

Prettig informeel, op maat, kundig informatief, relaxed en een tikje fris.

Direct vliegen met een professionele drone, volwassen begeleiding, persoonlijke aandacht,

Jij i.p.v. U voelt jonger ;)

Nuttig


Alice (46)
uit Haarlem

· Maart 2018 · Purmerend

De drone vliegles die jullie aanbieden is super leerzaam, nuttig en leuk om te doen. Ik had nog nooit met een drone gevlogen, maar heb nu meer zelfvertrouwen om er zelfstandig mee aan de slag te gaan. Ontzettend veel dank voor jullie duidelijke praktische uitleg en ook voor het installeren van bepaalde informatie op mijn telefoon die nodig is om met de controller aan het werk te gaan.

Duidelijk, nuttig, praktisch, hebben antwoorden op al je vragen

Nuttig


John (73)
uit Rotterdam

· Oktober 2017 · Amersfoort

Kevin is een uitstekende instructeur,geduldig,vriendelijk en met kennis van zaken.Ik heb plezierig gevlogen en de les beantwoorde aan mijn verwachtingen.
Kortom:Zeer aan te bevelen.

De hele les was zo voorbij.zo gaaf was het.

Koffie op de lokatie ( geintje)

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling!

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?