Beoordelingen Drone vliegles

5,0
van 5
29 beoordelingen

5,0 van 5

29 beoordelingen
5 sterren
28
4 sterren
1
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Marco (50)
uit Nederland

· December 2018 · Purmerend

Gisteren met een maatje drone-vliegles gehad van Kevin ! Zeker een aanrader als je jezelf vanaf de start niet de verkeerde handelingen wilt aanleren, een drone is een serieuze investering, je wilt je nieuwe aanwinst heel houden en rekening houden met de omgeving waarin je vliegt. Terugkijkend op de drone vliegles kan ik mij eigenlijk niet voorstellen dat je zonder instructie of begelijding de eerste keer lucht in gaat met je drone.

Kevin legt alles duidelijk uit en helpt je met de juiste settings, verder geeft Kevin erg goede tips. We wisten vooraf dat het koud zou zijn, we hebben doorgezet omdat we allebei heel graag goed willen leren vliegen. Maar eh,....het was echt koud !

Drone echt leren besturen, zien welke potentie er in je nieuwe aanwinst zit !

Kou was wel een dingetje, onlangs de absolute fun gaat de kou je na verloop van tijd wel raken.

Eveline van Funspiration:
Bedankt voor je 5 sterren Marco!
In de wintermaanden geven we deze vliegles zeer zelden, in verband met de kou. Jullie waren zo enthousiast (en bereid de kou te trotseren) dat we een uitzondering maakte.

Patrick (24)
uit Soutendijk

· November 2018 · Purmerend

Geweldige ervaring met een goede docent en en een mooie quadcopter om mee te vliegen

Locatie, apparatuur, docent, lokatie (Pumerend)

De kou op de locatie. Het was een koud lesje maar wel heel gezellig. De batterijen hielden ons lekker warm.


Chris (72)
uit Uithoorn

· Oktober 2018 · Purmerend

Vanmorgen les gehad van Kevin. Eerst goede uitleg gekregen en daarna met de drone van Kevin gevlogen.
Daarna met mijn eigen drone. Kevin heeft eerst alles gecheckt en aantal dingen ingesteld alvorens te vliegen.
Zeer veel bruikbare tips gekregen.
Het uur "vloog" voorbij.

Zeer vriendelijke instructeur (Kevin)
Goede locatie om te vliegen
Veel van opgestoken

Geen


Bo (50)
uit Amsterdam

· Oktober 2018 · Amersfoort

Het was top! Ik ben een beginner en heb veel aan deze les gehad. Veel tips. Zowel met drone docent, als eigen drone gevlogen. Heel fijn voor het vergelijk. En zeker voor herhaling vatbaar.

Erg prettige docent, kundig, vriendelijk, relaxed.

Kan zo geen verbeterpunten bedenken.

Meriam van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling!

Reinder (53)
uit HERVELD

· September 2018 · Amersfoort

Ik heb deze les gevolgd omdat ik graag de beginselen wilde leren van het drone vliegen. Instructeur Rodney heeft mij in de 2 uur vliegles veel kunnen leren. We vlogen met behoorlijk veel wind, dus een extra uitdaging. Verder heb ik veel tips rondom het drone vliegen gekregen, waar ik veel aan kan hebben.

Er wordt goede apparatuur gebruikt. Instructeur Rodney speelde flexibel in op de punten waar ik extra aandacht wilde schenken.
Top instructeur, heerlijk relaxed.

Eigenlijk kan ik zo geen minpunten bedenken.
2 uur vliegen waren te snel voorbij, maar dat is natuurlijk eigenlijk juist een pluspunt


Jan (72)
uit Soest

· September 2018 · Amersfoort

Bijzonder leerzaam. Geld meer dan waard. Bezielende begeleiding door Rodney die overal tijd voor had.

De sensatie om de Inspire te vliegen en te landen (zonder schade!).

Ik zou het niet weten.


Jasper (45)
uit Mijdrecht

· Augustus 2018 · Purmerend

Hele leuke, gezellige, leerzame en informatieve middag (samen met neef van 15).

Onze Dronepiloot Kevin had een mooie locatie geregeld.
Met nul start ervaring in stappen naar een leuk niveau. Heldere uitleg met de juiste informatie bij elke stap (niet te veel en te weinig). Leuke achtergrond informatie voor de liefhebber erbij (zowel wat voor mij als voor mijn Neef). Meerdere drones mogen proberen, meerdere accu's opgevlogen. Mega gezellige middag (met een goed Top Gun verhaal om het af te toppen ;-)

Dronepiloot Kevin

Mooie locatie

Opbouw middag

Heldere uitleg

Advies: voucher vliegles cadeau zou ik aanpassen. (naam+plaatjes vliegtuig en helikopter lijkt over te komen als vliegles)

Joeri van Funspiration:
Goed verbeterpunt Jasper! We hebben dit gelijk aangepast, bedankt voor de tip.

René (51)
uit Nieuwegein

· Augustus 2018 · Purmerend

Had op 31-7 samen met mijn dochter van 14 drone les/instructie van Kevin. Zeer goede uitleg en geduldig, eerst met z'n drone om te zien en te voelen wat vliegen met een drone is daarna met die van ons.
Dit is een aanrader voor iedereen die met een drone wil vliegen of er meer van wil weten. Ook nog tips gekregen gewoon TOP!

- Mooie en goede omgeving om te vliegen
- Zeer vriendelijke instructeur (Kevin)
- Uitstekende uitleg en geduldig
- Kwaliteit/geld staat zeker in verhouding
- Er wordt niet op de klok gekeken!!

- Ik zou het niet weten!

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor de goede beoordeling René! Leuk om te horen dat jullie een leerzame dag hebben gehad.

Paul (59)
uit Hoofddorp

· Juli 2018 · Purmerend

Leuke ervaring. Werd goed uitgelegd.

Aha.....leuke ervaring hoe het mis kan gaan. Een van de propellers vloog er af......

Ik vond het prima zo.


Paul (50)
uit Alkmaar

· Juli 2018 · Purmerend

Ik vond het fantastisch! Super uitleg en heb er veel van opgestoken. Er waren veel tips en handigheidjes voor de drone die we nog niet wisten. Het was duidelijk uitgelegd en was op een goede plek!

Veel van opgestoken
Goede plek
Veel tips


Cor (66)
uit Oostzaan

· Juli 2018 · Purmerend

Mijn ervaring met DroneLoket met Kevin was Super goed, ik heb er ontzettend veel van opgestoken, ben echt heel blij dat ik deze les van 5 kwartier gedaan heb. Het kleine probleem waar ik mee zat werd zeer vakkundig door Kevin opgelost. De beelden zijn bij thuiskomst gelijk bekeken en uitstekend bevonden. Thanx Kevin.

Zeer fijne en goede begeleiding, met een zeer heldere en duidelijke uitleg. Eerst met de drone van Kevin wat geprobeerd en daarna met eigen drone wat perfect ging.

Tijd was te snel om hahahahahah nee geen enkele minpung TOP dus

Eveline van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling Cor! Leuk om te horen dat je veel opgestoken hebt tijdens de vliegles. Veel plezier met het vliegen met je Drone, je gaat vast veel mooie plaatjes schieten!

Ruud (62)
uit Coenraads

· Juni 2018 · Amersfoort

Super goede uitleg

Alles was goed

Zou leuk zijn als je na einde van je les een Nederlandse beschrijving mee krijgt van jou eigen droneDan wel in het NederlandsWat handige tip en aanwijzingen


Ron (63)
uit Nieuwegein

· Juni 2018 · Amersfoort

Goede uitleg op een mooie lokatie nabij Amersfoort. Na een instructie gevlogen met de drone van de hogeschool en ook de nodige tips gekregen. Daarna met eigen drone geoefend. Ging prima tot het moment dat door onbekende oorzaak mijn drone spontaan uit de lucht viel . Behuizing is gescheurd maar de instructeur bood hulp aan bij het plaatsen van een nieuwe behuizing, zodra ik deze heb ontvangen. Kortom toch een goede leerzame dag gehad !

Geduldige instructie!


C.M. (76)
uit Erica

· Mei 2018 · Amersfoort

Ik vond het een geweldige ervaring goede uitleg van Rodney ik heb nu pas goed leren vliegen met de drone en dan geweldig met GPS blijft stil in de lucht hangen op de zelfde plaats als je wil en rondjes vliegen
ik denk dat ik er een koop met GPS ik krijg van Rodney bericht welke drones goed zijn.mijn hartelijke dank groetjes Kees.

Bijzonder goed en vriendelijk

Voor mij geen minpunten alleen maar pluspunten

Joeri van Funspiration:
Dankjewel voor deze positieve reactie, hier doen we het voor!

Erik (53)
uit Wormer

· Mei 2018 · Amersfoort

Zeer nuttige ochtend gehad. Kevin nam alle tijd voor uitleg.
Eerste uur met de "les-drone" laatste half (was veel meer) met eigen drone. Is een must voor de beginnende drone-vlieger

Na bijna 2 uur vliegen verslapte de concentratie en stopte Kevin terecht de vliegsessie. Onderweg teruglopend kreeg ik nog vele tips.

Hoezo?


Tijn (13)
uit Gendt

· Mei 2018 · Amersfoort

Superleuk! En nuttig!

Het echt leren vliegen met de drone

Die zijn er niet!


Rob (44)
uit Amersfoort

· Mei 2018 · Amersfoort

Totaal geen drone ervaring, dus eerste kennismaking. Resultaat is dat er een nieuwe drone fan bij is! :)
Samen met collega 2 uur kennismakingsles gehad. Goed begeleid door de instructeur. Met een paar handige oefeningen basis geleerd voor het besturen. Ook veel nuttige informatie ontvangen tijdens de les. Tijd vloog voorbij.
Zeker een aanrader voor iedereen die iets met drones wilt gaan doen!

Goede begeleiding in de vorm van zowel oefeningen als informatie. Verder ook de vrijheid om wat dingen te proberen en adviezen te vragen.

Heb ik niet kunnen ontdekken


Oda (65)
uit Ermelo

· April 2018 · Amersfoort

Het was super leuk!!!!!!! ik had veel vragen nadat ik zelf al allerlei had uitgevonden met mijn Spark. Maar ik zat vol vragen en op alles kreeg ik antwoord. Het vliegen met een grote drone was ook heel erg leuk en minder anders dan met mijn kleine Spark. we hadden veel wind en zo nu en dan regen waardoor we moesten stoppen tot de bui over was. Gelegenheid voor veel vragen en antwoorden. Het is steeds verbazend hoe de drones zich aanpassen aan de wind. zonder GPS konden we toen niet vliegen maar dat ga ik met rustig weer nu zelf proberen. Ik begreep het verschil nog niet zo goed. Nu wel! en de toegift om met mijn Spark vanuit de hand met handgebaren te vliegen was ook top. ik vond het alleen net even te eng om dit alleen te uit te proberen, maar nu weet ik dat je de besturing altijd met de controller kan overnemen. Eindoordeel van de instructeur Rodney: je kan vliegen hoor! Je hebt je drone onder controle. Ik natuurlijk super trots!! Echt een aanrader zo'n les, ook als je al kan vliegen. De instructeur past zich aan, aan jouw niveau. En nu maar vlieguren maken en hartjes in de lucht gaan vliegen. Ha,ha. En mooie filmpjes maken natuurlijk!!

Antwoord op alle vragen, vliegen met een grote drone en met je eigen drone, nieuwe vliegtechnieken leren waar je dan zelf weer verdere mee kunt gaan oefenen/vliegen.

Windkracht 4 is best wel veel maar ook sensationeel!

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je uitgebreide en positieve beoordeling!

Erik (12)
uit Heerenveen

· April 2018 · Purmerend

Leuk

Dat ik met hun dure drones mocht vliegen en dat er niet zoveel theorie was

Dat je 3x van accu moest wisselen


Jonny (75)
uit Amsterdam

· April 2018 · Purmerend

In een woord geweldig. Prettige ontv angst. Veel wetenswaardigheden opgedaan. De leraar heeft zich heel goed van zijn taak gekweten. Kevin bij deze een grote pluim. Vr. Gr. Jon

Zie hier boven.

Geen


Bob (71)
uit Kranenburg

· April 2018 · Amersfoort

Leuke en goede ervaring. Instructeurs zeer behulpzaam, goede uitleg en veel geleerd

Na de instructie in ieder geval meer duidelijkheid over de bediening, de wijze waarop en alle mogelijkheden van de eigen drone leren kennen

Brr, wat koud


Marco (23)
uit Boskoop

· April 2018 · Sassenheim

Het was een mooie locatie, en het was erg gaaf om een keer met een inspire te vliegen.

Leuk, erg leerzaam, en je krijgt duidelijk uitleg, op een rustige manier.

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling, wij vinden de drone ook erg gaaf ;-)

Leo & Hetty (64)
uit Ameide

· April 2018 · Purmerend

Voordat we een drone aangeschaften boekten we een vliegles. Dat is iedereen aan te raden!!
De zeer ervaren instructeur Kevin legde alles geduldig en vakkundig uit.
We hebben de dag na de vliegles zelf een drone aangeschaft en hadden direct profijt.

Zeer ervaren en vriendelijke instructeurs die een geweldige drone gebruikten.. De dubbele bediening van de drone gaf zeker in het begin veel vertrouwen.

Geen echte minpunten. Handig is om een kleine (digitale) flyer of folder af te geven met (een vewjzing naar) de meest belangrijke (wettelijk) vliegregels en dergelijke.


Wim (69)
uit Haarlem

· April 2018 · Purmerend

Geweldig

Uitstekende ontvangst in Purmerend. Zeer professionele Drone,zeer goede instructeur met goede uitleg en goed voorbeeld. Prima Priis/ kwaliteit verhouding..

Geen


Bas (37)
uit Weesp

· April 2018 · Purmerend

Een prima vliegles onder begeleiding van Kevin. Ook Rodney nog even mogen ontmoeten en beide heren weten waar ze over spreken. Super goede ervaring gehad en perfecte uitleg op maat gekregen waarmee ik zelfstandig met mijn drone mee aan de slag kan!

De les onderdelen waren prima op niveau aangepast!


Dajo (34)
uit Nunspeet

· Maart 2018 · Amersfoort

Ik vond het een erg leerzame ervaring, zeker een aanrader als men de dure drone niet meteen stuk wil laten gaan.

Heldere uitleg, de eerste vlucht met de backup piloot geeft vertrouwen!

De gierdag even wat beter afstemmen ;) haha

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling Dajo, fijn om te horen dat je dat je een goede les hebt gehad. De landelijke frisse buitenlucht hoort er soms bij. Het leven van een Dronepiloot gaat niet altijd over rozen.

Arjen (55)
uit IJsselstein

· Maart 2018 · Amersfoort

Prettig informeel, op maat, kundig informatief, relaxed en een tikje fris.

Direct vliegen met een professionele drone, volwassen begeleiding, persoonlijke aandacht,

Jij i.p.v. U voelt jonger ;)


Alice (46)
uit Haarlem

· Maart 2018 · Purmerend

De drone vliegles die jullie aanbieden is super leerzaam, nuttig en leuk om te doen. Ik had nog nooit met een drone gevlogen, maar heb nu meer zelfvertrouwen om er zelfstandig mee aan de slag te gaan. Ontzettend veel dank voor jullie duidelijke praktische uitleg en ook voor het installeren van bepaalde informatie op mijn telefoon die nodig is om met de controller aan het werk te gaan.

Duidelijk, nuttig, praktisch, hebben antwoorden op al je vragen


John (73)
uit Rotterdam

· Oktober 2017 · Amersfoort

Kevin is een uitstekende instructeur,geduldig,vriendelijk en met kennis van zaken.Ik heb plezierig gevlogen en de les beantwoorde aan mijn verwachtingen.
Kortom:Zeer aan te bevelen.

De hele les was zo voorbij.zo gaaf was het.

Koffie op de lokatie ( geintje)

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling!

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?