Beoordelingen Workshop Handletteren

4,7
van 5
15 beoordelingen

4,7 van 5

15 beoordelingen
5 sterren
11
4 sterren
4
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Nelleke
uit Barneveld

· November 2018

Ontzettend leuke leerzame en gezellige workshop gevolgd!!! Met verbazend goed resultaat

Evan van Funspiration:
Wat leuk om te horen, hier doen we het voor!

Nuttig


Margot
uit Hilversum

· September 2018

Gisteren workshop handlettering gevolgd, bij lein. Super leuk. Enthousiaste begeleiding met veel leuke tips. Wist niet dat ik het in mijn had maar toch iets leuks gemaskt

Nuttig


Marlous
uit Amersfoort

· Juli 2018

Nooit gedacht dat handletteren zo leuk zou zijn, en dat ik het - ondanks mijn linkshandigheid - ook zou kunnen! Marjolein is enorm gepassioneerd in haar vak, bruist van het enthousiasme en doet er alles aan om alle deelnemers de juiste aandacht en hulp te geven. Echt een aanrader!

Ook leuk voor een teamuitje vrijgezellenfeest e.d.

Nuttig


Tineke
uit

· Mei 2018

Wij, 8 vriendinnen, hebben gisteren een super leuke workshop "handletteren" van Marjolein gehad!
Veel geleerd en als uitdaging een hele mooie kaart gemaakt als eind resultaat op deze middag!!

Nuttig


Ria
uit

· April 2018

Super leuke workshop van Marjolein gehad!! Veel tips&trics om zelf te kunnen starten met handletteren

Nuttig


Cécile
uit Leusden

· April 2018

Vorige week de cursus handlettering bij Marjolein gevolgd: de basis van letters, verschillende letterstijlen, vlakverdeling, kaders, banners en versieringen en diverse pennen komen aan bod. Genoeg inspiratie om zelf op door te breien. Een leerzame en gezellige avond op een prachtige locatie!

Nuttig


Benedicta (48)
uit Amersfoort

· November 2017

Ze maakt erg mooie en creatieve designs voor handlettering.
Zij geeft workshops op zo een manier dat je zowel leert hoe je letters tekent, professioneel, als dat je creativiteit prikkelt. The sky is the limit!

Nuttig


Annabelle
uit Soest

· September 2017

Leuke, leerzame avond handlettering. Het is slechts het tipje van...erg leuk en je krijgt zin om meer te doen!

Nuttig


Jessica
uit Amersfoort

· Augustus 2017

Wat een vrolijke meid is Marjolein, met heel veel passie voor haar werk en ze heeft ook nog eens heel veel te vertellen. Een klein beetje theorie, net genoeg - niet teveel, dan aan de slag. Met tips en trucs in overvloed weet ze je op een positieve manier te vertellen hoe je quote in te delen en te tekenen. Heel leerzaam, heel leuk! Lekker doen!

Nuttig


Carolien
uit Soest

· Augustus 2017

Bedankt voor de leuke workshop handlettering die we gisteren van je kregen. De mooie en rustige locatie in Baarn was voor ons kleine vrijgezellenfeest-groepje perfect. Door je enthousiaste uitleg en hulp waar nodig, kregen we allemaal onze quote mooi op papier en zijn we geïnspireerd om verder te gaan met proberen en oefenen... Een aanrader!!!

Nuttig


Jessica
uit

· Juli 2017

Superleuke workshop voor beginners in handletteren! Marjolein legt geduldig uit en helpt je je eerste creatie te maken. Veel boeken als voorbeeld en verschillende pennen om uit te proberen. Het geserveerde lekkers en drinken maakt het helemaal af. Aanrader!

Nuttig


Stefanie
uit

· Juni 2017

Net een cursus handlettering bij Marjolein gedaan. Echt heel erg leuk, zeer zeker een aanrader!

Nuttig


Mandy
uit Bussum

· Mei 2017

Afgelopen zaterdag was mijn vrijgezellen en we trapten af met een toffe workshop van Marjolein, fijne uitleg gekregen en een hele mooie poster. Ik ben fan en zie nu overal mooie letters. Thanks!!

Nuttig


Ada
uit Amersfoort

· Mei 2017

In een kleine groep de uitgangspunten van handlettering geleerd. Na 2½ uur weet je voldoende om heerlijk zelf aan de slag te gaan. Marjolein legt het heel duidelijk uit en tijdens het proberen heeft ze tijd en advies voor iedereen.

Nuttig


Rianne
uit

· Maart 2017

Wat een leuke workshop handlettering hadden wij afgelopen week in het tuinhuis in Baarn! We kregen eerst een goede uitleg over de verschillende stijlen van letters schrijven met veel voorbeelden. Daarna mochten we gaan stoeien met een zelf meegenomen tekst. Het is nog een hele kunst om een mooie tekst op papier te krijgen, maar we werden goed geholpen door Marjolein! Het was een ontzettend geslaagde avond met koffie of thee en heerlijke hapjes en lekkere dingen op tafel. Echt voor herhaling vatbaar wat mij betreft!

Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?