Beoordelingen Sushi Workshop

4,9
van 5
10 beoordelingen

4,9 van 5

10 beoordelingen
5 sterren
9
4 sterren
1
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Lianneke (45)
uit Schalkhaar

· Februari 2019 · Leusden

Het was ontzettend leuk. Veel heerlijke ingrediënten en uitleg . De chef leerde ons de fijne kneepjes van het sushi maken. Goede voorbereiding en een gezellige sfeer.veel verschillende soorten sushi gemaakt

Gezellige sfeer een erg goede voorbereiding met meer dan voldoende ingrediënten. Een sushi chef met verstand van zaken. Absolute aanrader. Veel technieken aangeleerd en heerlijk smullen van de zelf gemaakte sushi. Geweldige ervaring!

Ik kan geen minpunten bedenken om heel eerlijk te zijn


Silvana (36)
uit

· Februari 2019 · Zwijndrecht

Leuke workshop!

De ervaring en zelf gelijk kunnen proeven wat je zelf gemaakt hebt.

Evan van Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling Silvana!

M (29)
uit

· Februari 2019 · Leusden

Een inspirerende workshop. Leuk om gelijk te proeven wat jezelf gemaakt heb.

Goed voorbereid. Leuke variatie.


Leonne (53)
uit Soest

· Februari 2019 · Leusden

Goed georganiseerd. Goed voorbereid. Met een grote groep liep het soepel. Veel variatie met uitstekende uitleg. Aardige , gedreven spontane leermeester.

Leuke spontane gedreven leermeester. Goed professioneel voorbereid. Rustige en goede uitleg.

Geen minpunten. Als tip de griep niet te groot maken.


Joy (58)
uit Haarlem

· Januari 2019 · Leusden

Leerzaam, gezellig en heel erg lekker. De chef gaf uitstekend uitleg.

Duidelijk uitleg, goede inzicht in methodes en ingredienten


Cor en kyra
uit HENDRIK-IDO-AMBACHT

· Januari 2019 · Zwijndrecht

Wat een ontzettende leuke en leerzame workshop was het! De chef is super enthousiast en heeft veel sushi-kneepjes van het vak verteld. Aan iedereen aan te bevelen,dank je wel Seme.

Leuk dat je tegelijkertijd kan proeven!

Kunnen wij niet bedenken


Dorien (42)
uit Amersfoort

· Januari 2019 · Leusden

Ik en mijn dochter van 7 zijn fans geworden van de sushichef! Wat een geweldig leuke workshop was dit. Een aanrader voor iedereen die van sushi houdt. Naar ons idee kregen we méér dan waarvoor we hadden betaald. Voor ons wat dit een grote verrassing. Wij hebben genoten en gaan zeker op herhaling!

Leuke locatie, genoeg middelen om sushi mee te maken. Bijzonder goed verzorgd!

Kan ze niet verzinnen.

Eveline van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling, hier doen we het voor!

Debbie (30)
uit Den Bosch

· Januari 2019 · Zwijndrecht

Een super leuke, leerzame en gezellige workshop!

Er word tijd voor iedereen genomen en duidelijke uitleg


Saskia (53)
uit Ridderkerk

· Januari 2019 · Zwijndrecht

Het was een ongelofelijk leuke middag. De chef was super aardig en legde veel uit. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de topmiddag. Groetjes Sas

Alles wat je wilde was mogelijk.

Geen


Petra (51)
uit Apeldoorn

· Januari 2019 · Leusden

De workshop was superleuk en informatief en we gingen weg met het doel waar we voor gekomen waren: we kunnen sushi maken!

Gezellig, informatief, leerzaam, geen tijdsdruk

Geen!

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling Petra!
Fijn om te horen dat jullie een leuke avond hebben gehad.

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?