Beoordelingen Sushi Workshop

4,9
van 5
18 beoordelingen

4,9 van 5

18 beoordelingen
5 sterren
16
4 sterren
2
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Judith (55)
uit WOERDEN

· April 2019 · Leusden

Ik vond het een leuke workshop. De sushichef had een erg persoonlijke aanpak (kende iedereen bij naam) en was erg enthousiast in het delen van zijn kennis. Ik was positief verrast over de kwaliteit en de hoeveelheid van de ingrediënten. Er werd geregeld aangevuld en daar werd helemaal niet ingewikkeld over gedaan. Het was best nog flink doorwerken om de gedemonstreerde sushi na te maken en vervolgens op te eten. We kregen een plastic bak om de niet opgegeten sushi in te doen en zo weer klaar te zijn voor de volgende ronde. De workshop duurde wat langer dan de tijd die ervoor staat maar er was geen enkele druk om het af te raffelen. De chef had voor iedereen een praatje. Iedereen die wilde kon nog sushi maken voor thuis en meenemen in de eerder uitgereikte plastic bak. Ik heb er de volgende dag nog heerlijk van gegeten. Het was een zeer geslaagde avond en kan het iedereen aanraden.

Prima te bereiken locatie. Gezellige plek in een leuk restaurant. Leuke kok. Oh en natuurlijk een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Als ik dan toch iets moet noemen; er zou best vaker gevraagd mogen worden of we nog iets wilde drinken. Maar zelf even lopen naar de bar is een kleine moeite.

Joeri van Funspiration:
Dit is nog eens een uitgebreide review, bedankt Judith! Fijn om te horen dat je zo'n leuke en voedzame avond hebt gehad. We gaan aan de slag met je 'minpuntje'.

Nuttig


Ingmar (45)
uit Alkmaar

· April 2019 · Leusden

Wat een leuke workshop. Leerzaam en lekker. Passievolle sushi chef voor de workshop.

Nuttig


Angelique (50)
uit Lisse

· April 2019 · Zwijndrecht

Eten was heerlijk en de uitleg was heel goed & precies. Veel gemaakt en gegeten én volle bak mee naar huis!

Veel geleerd, veel geduld bij uitleg. Info mee naar huis

Jammer dat zijn 2 assistenten onverwacht er niet waren; was erg veel werk / begeleiding voor 1 persoon. Deed hij desondanks erg goed . Hij deed zooo zijn best
Locatie was niet zo goed. Was vrij klein voor 40 pers. en de ruimte zelf leek niet echt geschikt voor eet situatie; was rommelig. Desondanks toch top.

Nuttig


Sylvia (55)
uit Gorinchem

· Maart 2019 · Leusden

Erg leuk en gezellig

Werd erg leuk en enthousiast gedaan.
En enorm veel waar voor je geld.

De voorbereidingen iets eerder starten

Eveline van Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt.

Nuttig


Lisanne (27)
uit Putten

· Maart 2019 · Leusden

We hebben met z'n tweeën de sushiworkshop gevolgd in Leusden. De workshop is goed te volgen, alles word stap voor stap uitgelegd en aan het einde lukt het prima om het zelf te maken! Het is erg leuk dat je verschillende soorten sushi leert maken en aan het einde nog tijd hebt om sushi naar keuze te maken.

Ondanks dat het een vrij grote groep was, doet Seme erg zijn best om het persoonlijk te maken en dat lukt ook!

Het enige wat ik kan bedenken was dat we soms wat te weinig ruimte hadden op de tafel, maar het was niet heel erg storend.

Nuttig


Heleen (44)
uit Zwijndrecht

· Maart 2019 · Zwijndrecht

De sushi-workshop was erg leuk! Ik maakte al sushi thuis, met wat hulpstukken van 'Alie'. Nu leerde ik hoe je ze kunt maken zonder die dingen.

De 'sushichef' was erg enthousiast. Keek of iedereen het begreep en hielp zonodig.

De locatie wat wat minder.

Nuttig


Susanne (32)
uit Amersfoort

· Februari 2019 · Leusden

Leuke avond met goede uitleg, gezelligheid, humor en lekker eten

Chef met zichtbare passie voor zijn werk, ruim aanbod van ingrediënten, duidelijke instructie, lekker eten

Workshop aanbieden incl drankje, die kosten kwamen er nog boven op.

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling! We gaan je complimenten doorgeven aan de chef. Deze workshop is inderdaad exclusief drinken.

Nuttig


Hanny (43)
uit Zwartebroek

· Februari 2019 · Leusden

Geweldig. Stap voor stap duidelijke uitleg.

Goede uitleg
Lekkere producten

Geen

Nuttig


Lianneke (45)
uit Schalkhaar

· Februari 2019 · Leusden

Het was ontzettend leuk. Veel heerlijke ingrediënten en uitleg . De chef leerde ons de fijne kneepjes van het sushi maken. Goede voorbereiding en een gezellige sfeer.veel verschillende soorten sushi gemaakt

Gezellige sfeer een erg goede voorbereiding met meer dan voldoende ingrediënten. Een sushi chef met verstand van zaken. Absolute aanrader. Veel technieken aangeleerd en heerlijk smullen van de zelf gemaakte sushi. Geweldige ervaring!

Ik kan geen minpunten bedenken om heel eerlijk te zijn

Nuttig


Silvana (36)
uit

· Februari 2019 · Zwijndrecht

Leuke workshop!

De ervaring en zelf gelijk kunnen proeven wat je zelf gemaakt hebt.

Evan van Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling Silvana!

Nuttig


M (29)
uit

· Februari 2019 · Leusden

Een inspirerende workshop. Leuk om gelijk te proeven wat jezelf gemaakt heb.

Goed voorbereid. Leuke variatie.

Nuttig


Leonne (53)
uit Soest

· Februari 2019 · Leusden

Goed georganiseerd. Goed voorbereid. Met een grote groep liep het soepel. Veel variatie met uitstekende uitleg. Aardige , gedreven spontane leermeester.

Leuke spontane gedreven leermeester. Goed professioneel voorbereid. Rustige en goede uitleg.

Geen minpunten. Als tip de griep niet te groot maken.

Nuttig


Joy (58)
uit Haarlem

· Januari 2019 · Leusden

Leerzaam, gezellig en heel erg lekker. De chef gaf uitstekend uitleg.

Duidelijk uitleg, goede inzicht in methodes en ingredienten

Nuttig


Cor en kyra
uit HENDRIK-IDO-AMBACHT

· Januari 2019 · Zwijndrecht

Wat een ontzettende leuke en leerzame workshop was het! De chef is super enthousiast en heeft veel sushi-kneepjes van het vak verteld. Aan iedereen aan te bevelen,dank je wel Seme.

Leuk dat je tegelijkertijd kan proeven!

Kunnen wij niet bedenken

Nuttig


Dorien (42)
uit Amersfoort

· Januari 2019 · Leusden

Ik en mijn dochter van 7 zijn fans geworden van de sushichef! Wat een geweldig leuke workshop was dit. Een aanrader voor iedereen die van sushi houdt. Naar ons idee kregen we méér dan waarvoor we hadden betaald. Voor ons wat dit een grote verrassing. Wij hebben genoten en gaan zeker op herhaling!

Leuke locatie, genoeg middelen om sushi mee te maken. Bijzonder goed verzorgd!

Kan ze niet verzinnen.

Eveline van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling, hier doen we het voor!

Nuttig


Debbie (30)
uit Den Bosch

· Januari 2019 · Zwijndrecht

Een super leuke, leerzame en gezellige workshop!

Er word tijd voor iedereen genomen en duidelijke uitleg

Nuttig


Saskia (53)
uit Ridderkerk

· Januari 2019 · Zwijndrecht

Het was een ongelofelijk leuke middag. De chef was super aardig en legde veel uit. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de topmiddag. Groetjes Sas

Alles wat je wilde was mogelijk.

Geen

Nuttig


Petra (51)
uit Apeldoorn

· Januari 2019 · Leusden

De workshop was superleuk en informatief en we gingen weg met het doel waar we voor gekomen waren: we kunnen sushi maken!

Gezellig, informatief, leerzaam, geen tijdsdruk

Geen!

Joeri van Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling Petra!
Fijn om te horen dat jullie een leuke avond hebben gehad.

Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?