Specialist in workshops

Over de cadeaubon

Bij elke bestelling krijg je een cadeaubon per e-mail (voorbeeld). Die heb je direct in huis. Je kunt de cadeaubon uitprinten en cadeau geven.
Als je wil kunnen we de cadeaubon per post sturen. Zo heb je iets leuks om te geven en komen jullie al helemaal in de stemming.

Zo blijft het een verrassing

Je ontvangt de bon en het boekje in een witte envelop, zonder logo's. Zo blijft je cadeau een verrassing, ook als je zelf even niet thuis bent wanneer het bezorgd wordt. Bij het pakketje sturen we ook geen factuur mee. Op de bon vermelden we ook geen bedrag.

Voor 16.00 uur besteld, vandaag verstuurd

Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan wordt het pakketje dezelfde dag verzonden. Meestal heb je het de volgende dag dus al in huis. De envelop past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Het afdrukken en versturen van de bon kost € 4. Bij de duurdere cadeaubonnen krijg je het zelfs gratis. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Wil je het in België bezorgd hebben, neem dan even contact met ons op.

Theorie van het vliegen: hoe vliegt een vliegtuig?

Het theorieboekje legt de basisbeginselen van het vliegen uit in 24 kleurrijke pagina's. We beginnen met draagkracht: hoe kan een vliegtuig eigenlijk vliegen? Ook laten we zien wat er gebeurt als je een bocht maakt. We kijken ook binnen in de cockpit: welke meters zijn belangrijk voor jou als piloot. Hoe bestuur je precies het vliegtuig? Tenslotte behandelen we een paar verkeersregels op de grond en in de lucht.

Dit boekje beschrijft op toegankelijke manier de achtergrond van een eerste vliegles. Zodat je vooraf of na je les nog eens terug kan lezen wat er allemaal om je heen gebeurde.

Het vliegtuig van de Basis vliegles heeft model gestaan voor het theorieboekje. Het boekje sluit ook goed aan bij de theorie van de andere vliegtuigen. Voor helikopters is er een speciale editie van het theorieboekje.

"Hoe vliegt een vliegtuig?", Eveline van den Boom, oprichtster Vliegles.nl
Paperback | 24 blz. | ISBN 978-90-829039-0-4 | Losse exemplaren: Bol.com

Theorie helikopter vliegen: hoe vliegt een helikopter?

Ons tweede theorieboekje gaat over het vliegen in een helikopter. Dit theorieboek bevat 24 rijk gekleurde pagina's. Allereerst komt de opbouw van draagkracht in een helikopter aan bod. Vervolgens wordt de bediening van het toestel uitgelegd, gevolgd door een aantal veelvoorkomende manoeuvres. Zoals: het oppakken, voorwaarts vliegen, bochten en autorotatie. We leggen ook uit welke instrumenten er in de cockpit te vinden zijn en een aantal basis verkeersregels.

Deze speciale editie is bedoeld als achtergrond bij je eerste vliegles in een helikopter. Zo kan je vooraf of na de les nog eens teruglezen wat er allemaal bij kwam kijken.

"Hoe vliegt een helikopter?", Eveline van den Boom, oprichtster Vliegles.nl Paperback | 24 blz. | ISBN 978-90-829039-2-8 | Losse exemplaren: Bol.com

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?