De leukste belevenissen om cadeau te geven

Cessna 152 simulator

Introductie

Een echte Cessna 152 die tegenwoordig vliegt als simulator. Tot een aantal jaar geleden vloog dit toestel echt door de lucht. Toen heette het nog de OO-CNP. Tegenwoordig is er een prachtige simulator van gemaakt. Alle knopjes, hendeltjes, metertjes en lampjes zijn aangesloten. Er is een 180 graden scherm om het toestel geplaatst, waardoor je het gevoel hebt dat je echt vliegt.

Unieke ervaring

Vliegen in deze Cessna simulator is een unieke ervaring. Je stapt samen met de instructeur in het toestel. Samen stijg je op naar 1500 voet (circa 500m). Daar leert de instructeur je de basis van het vliegen, zoals het draaien van bochten en hoe je hoogte moet houden. Als je het leuk vindt, stapt de instructeur vervolgens uit en kun je samen met een passagier verder vliegen. Bij de nadering en landing zal de instructeur weer bij je instappen om de landing te begeleiden.

Fotorealistische beelden

De beelden van Nederland die in deze simulator worden gebruikt zijn 100% fotorealistisch. Iedere stad, dorp, weg of brug is terug te vinden in de simulator. Alle vliegvelden zijn aanwezig, je kunt dus ook van vliegveld naar vliegveld te vliegen.

Scherp geprijsd

De Cessna 152 simulator is niet alleen uniek maar ook nog eens heel scherp geprijsd. Al voor € 49 kun je kennis maken met vliegen. Je vindt de Cessna simulator in Nieuwerkerk (provincie Zeeland).

Specificaties
Het aantal personen dat in totaal mee kan, inclusief instructeur.
Hele jaar
Alleen in deze periode kan er gevlogen worden. Houd rekening met de geldigheidsduur van je bon.
Vanaf 8 jaar
Er is geen minimumleeftijd, maar het is wel leuker als je over het dashboard kunt kijken. Ook is er geen maximumleeftijd, je bent nooit te oud om te vliegen.
1 jaar
Hoe lang de cadeaubon geldig is na uitgifte.
Binnen 14 dagen
Toch geen leuk cadeau? Je kunt gratis annuleren binnen 14 dagen na aankoop.
Zie ook: ons retourbeleid
Prijzen
60 minuten€ 49
90 minuten€ 75
120 minuten€ 99
Opmerkingen
  • Openingstijden van de school: ma t/m vr: 8-21u en op zaterdag van 8 tot 18u. Zondags gesloten
  • De gekozen tijd is de tijd in de simulator. Het theoriegedeelte komt daar altijd nog bij en duurt ongeveer 20 minuten
  • 1 persoon kan vliegen, gedurende de vlucht kan een tweede persoon ruilen met de instructeur
  • Foto- en filmopnames zijn toegestaan
  • Alle reserveringen zijn ook meteen boekingen. De simulator is uiteraard niet weersgevoelig. Bij annulering binnen 24 uur voor de afgesproken tijd komt de cadeaubon te vervallen
  • De ruimte is alleen toegankelijk met een trap
Bekijk beschikbaarheid
Klik op een dag om te zien wanneer er plek is
Geheel vrijblijvend!