De leukste belevenissen om cadeau te geven

  • Geen ervaring nodig
  • 2 weken bedenktijd
  • 5.023 gekocht

Cessna 152 simulator

  Nieuwerkerk (Zeeland)

Introductie

Een echte Cessna 152 die tegenwoordig vliegt als simulator. Tot een aantal jaar geleden vloog dit toestel echt door de lucht. Toen heette het nog de OO-CNP. Tegenwoordig is er een prachtige simulator van gemaakt. Alle knopjes, hendeltjes, metertjes en lampjes zijn aangesloten. Er is een 180 graden scherm om het toestel geplaatst, waardoor je het gevoel hebt dat je echt vliegt.

Locatie

Je vindt de Cessna simulator in Nieuwerkerk (provincie Zeeland).

Net echt

Je kunt met de simulator in heel Nederland vliegen. De beelden van Nederland die in deze simulator worden gebruikt zijn 100% fotorealistisch. Iedere stad, dorp, weg of brug is terug te vinden in de simulator. Alle vliegvelden zijn aanwezig, je kunt dus ook van vliegveld naar vliegveld te vliegen. Waar vlieg jij naar toe?

Praktijk

Vliegen in deze Cessna simulator is een unieke ervaring. Je stapt samen met de instructeur in het toestel. Samen stijg je op naar 1500 voet (ongeveer 500 meter). Daar leert de instructeur je de basis van het vliegen, zoals het draaien van bochten en hoe je hoogte moet houden. Als je het leuk vindt, stapt de instructeur vervolgens uit en kun je samen met een passagier verder vliegen. Bij de nadering en landing zal de instructeur weer bij je instappen om de landing te begeleiden.

Scherp geprijsd

De Cessna 152 simulator is niet alleen uniek maar ook nog eens heel scherp geprijsd. Al vanaf € 49 kun je kennis maken met vliegen. Hoe lang je gaat vliegen kies je zelf. Het minimum is 60 minuten. Maar hoe langer, hoe leuker natuurlijk!

Specificaties
Maximum aantal deelnemers voor de belevenis.
Hele jaar
Alleen in deze periode kan er gevlogen worden. Houd rekening met de geldigheidsduur van je bon.
Leeftijd Vanaf 8 jaar
1 jaar
Hoe lang de cadeaubon geldig is na uitgifte.
Binnen 14 dagen
Toch geen leuk cadeau? Je kunt gratis annuleren binnen 14 dagen na aankoop.
Zie ook: ons retourbeleid
Prijzen
60 minuten€ 79
90 minuten€ 99
120 minuten€ 119
Opmerkingen
  • Er kan gevlogen worden op werkdagen van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur
  • De gekozen tijd is de tijd in de simulator.
  • 1 persoon kan vliegen, gedurende de vlucht kan een tweede persoon ruilen met de instructeur en meevliegen als passagiers
  • Je mag zelf foto's of filmpjes maken
  • Alle reserveringen zijn ook meteen boekingen. De simulator is uiteraard niet weersgevoelig. Bij annulering binnen 24 uur voor de afgesproken tijd komt de cadeaubon te vervallen
  • De ruimte is alleen toegankelijk met een trap
Bekijk beschikbaarheid
Klik op een dag om te zien wanneer er plek is
Geheel vrijblijvend!