Reviews

We do our best to give everybody the day of their lives. Of course you are curious about how others experienced their workshop from Funspiration:


Lianneke (45)
from Schalkhaar

· February 2019

Het was ontzettend leuk. Veel heerlijke ingrediënten en uitleg . De chef leerde ons de fijne kneepjes van het sushi maken. Goede voorbereiding en een gezellige sfeer.veel verschillende soorten sushi gemaakt

Gezellige sfeer een erg goede voorbereiding met meer dan voldoende ingrediënten. Een sushi chef met verstand van zaken. Absolute aanrader. Veel technieken aangeleerd en heerlijk smullen van de zelf gemaakte sushi. Geweldige ervaring!

Ik kan geen minpunten bedenken om heel eerlijk te zijn

Lianneke's workshop:
Sushi workshop
Sushi workshop

Leusden

Also available in Zwijndrecht


Silvana (36)
from

· February 2019

Leuke workshop!

De ervaring en zelf gelijk kunnen proeven wat je zelf gemaakt hebt.

Evan of Funspiration:
Bedankt voor je beoordeling Silvana!
Silvana's workshop:
Sushi workshop
Sushi workshop

Zwijndrecht

Also available in Leusden


M (29)
from

· February 2019

Een inspirerende workshop. Leuk om gelijk te proeven wat jezelf gemaakt heb.

Goed voorbereid. Leuke variatie.

M's workshop:
Sushi workshop
Sushi workshop

Leusden

Also available in Zwijndrecht


Leonne (53)
from Soest

· February 2019

Goed georganiseerd. Goed voorbereid. Met een grote groep liep het soepel. Veel variatie met uitstekende uitleg. Aardige , gedreven spontane leermeester.

Leuke spontane gedreven leermeester. Goed professioneel voorbereid. Rustige en goede uitleg.

Geen minpunten. Als tip de griep niet te groot maken.

Leonne's workshop:
Sushi workshop
Sushi workshop

Leusden

Also available in Zwijndrecht


Joy (58)
from Haarlem

· January 2019

Leerzaam, gezellig en heel erg lekker. De chef gaf uitstekend uitleg.

Duidelijk uitleg, goede inzicht in methodes en ingredienten

Joy's workshop:
Sushi workshop
Sushi workshop

Leusden

Also available in Zwijndrecht


Cor en kyra
from HENDRIK-IDO-AMBACHT

· January 2019

Wat een ontzettende leuke en leerzame workshop was het! De chef is super enthousiast en heeft veel sushi-kneepjes van het vak verteld. Aan iedereen aan te bevelen,dank je wel Seme.

Leuk dat je tegelijkertijd kan proeven!

Kunnen wij niet bedenken

Cor en kyra's workshop:
Sushi workshop
Sushi workshop

Zwijndrecht

Also available in Leusden


Dorien (42)
from Amersfoort

· January 2019

Ik en mijn dochter van 7 zijn fans geworden van de sushichef! Wat een geweldig leuke workshop was dit. Een aanrader voor iedereen die van sushi houdt. Naar ons idee kregen we méér dan waarvoor we hadden betaald. Voor ons wat dit een grote verrassing. Wij hebben genoten en gaan zeker op herhaling!

Leuke locatie, genoeg middelen om sushi mee te maken. Bijzonder goed verzorgd!

Kan ze niet verzinnen.

Eveline of Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling, hier doen we het voor!
Dorien's workshop:
Sushi workshop
Sushi workshop

Leusden

Also available in Zwijndrecht


Debbie (30)
from Den Bosch

· January 2019

Een super leuke, leerzame en gezellige workshop!

Er word tijd voor iedereen genomen en duidelijke uitleg

Debbie's workshop:
Sushi workshop
Sushi workshop

Zwijndrecht

Also available in Leusden


Saskia (53)
from Ridderkerk

· January 2019

Het was een ongelofelijk leuke middag. De chef was super aardig en legde veel uit. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de topmiddag. Groetjes Sas

Alles wat je wilde was mogelijk.

Geen

Saskia's workshop:
Sushi workshop
Sushi workshop

Zwijndrecht

Also available in Leusden


Miranda (37)
from Amersfoort

· January 2019

Leuke en leerzame workshop. Goede houvast gekregen om mee verder te gaan experimenteren. De kaart die we gemaakt hebben is echt super. Ondanks dat ik dacht dat ik niet kon tekenen

Goede en rustige uitleg, fijn om naar te luisteren. Prachtige locatie.

Jammer dat het zo snel voorbij was!

Miranda's workshop:

Petra (51)
from Apeldoorn

· January 2019

De workshop was superleuk en informatief en we gingen weg met het doel waar we voor gekomen waren: we kunnen sushi maken!

Gezellig, informatief, leerzaam, geen tijdsdruk

Geen!

Joeri of Funspiration:
Bedankt voor je goede beoordeling Petra!
Fijn om te horen dat jullie een leuke avond hebben gehad.
Petra's workshop:
Sushi workshop
Sushi workshop

Leusden

Also available in Zwijndrecht

We use cookies and similar techniques to help you better. With cookies we and third parties follow your internet behavior on our website. This way we can adapt advertisements to your interests and able you to share on social media. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more