De leukste belevenissen
om cadeau te geven

  • Geen ervaring nodig
  • 2 weken bedenktijd
  • 5.137 gekocht

Ferrari rijden

  Heerhugowaard

Introductie

Wie had er geen poster van een Ferrari aan de muur van zijn kamer? Alleen dagdromen over een Ferrari hoeft niet meer. Je kunt nu zelf in een echte Ferrari F430 Spider rijden. Dat kan al vanaf 16,5 jaar oud en zonder rijbewijs! Deze F430 is namelijk uitgerust als lesauto en er rijdt een bevoegde rij-instructeur mee. Dit is wel een hele bijzondere eerste rijles.

Locatie

Het rijden in deze Ferrari is mogelijk in regio Heerhugowaard. Je start vanaf de rijschool of treinstation Heerhugowaard.

Ferrari F430 Spider

Je rijdt in een Ferrari F430 Spider in de enige juiste kleur: Ferrari rood. Schakelen gaat, net als in een Formule 1 auto, met flippers aan het stuur. Alles klopt in deze auto, het is echt Italiaans vakmanschap. Dat zie je ook terug in de prestaties. Een V8 met 4308cc waaruit bijna 500pk geperst wordt. Hiermee knalt de Ferrari in minder dan 4 seconden naar 100 kilometer per uur. De motor ligt in het midden van de auto, en deze is goed te zien door de glazen motorkap. Met mooi weer wordt de auto als cabrio gereden, dat maakt de ervaring nog intenser.

Theorie

Ieder arrangement begint met een stuk theorie over de auto. Een auto met 500pk rijdt natuurlijk anders dan een gewone personenauto. De instructeur legt alles uit zodat jullie veilig op weg kunnen.

Praktijk

Je start de auto en voelt direct het vermogen. En wat een geluid! Aan alles merk je dat je een raspaard onder je rechtervoet in bedwang houdt. Samen met de instructeur ga je een stuk rijden. Iets waar veel mensen over fantaseren; jij doet het gewoon. Onderweg trek je veel bekijks, iedereen hoort je al van ver aankomen. Trek je niets aan van de jaloerse blikken. Na afloop is er natuurlijk tijd om wat foto's te maken van jou in en bij de auto.

Specificaties
Maximum aantal deelnemers voor de belevenis.
Hele jaar
De belevenis is alleen in deze periode beschikbaar. Houd rekening met de geldigheidsduur van je bon.
Ja
Geeft aan of deze belevenis ook in de avonduren beschikbaar is
Leeftijd Vanaf 16.5 jaar
1 jaar
Hoe lang de cadeaubon geldig is na uitgifte.
Binnen 14 dagen
Toch geen leuk cadeau? Je kunt gratis annuleren binnen 14 dagen na aankoop.
Zie ook: ons retourbeleid
Prijzen
20 minuten€ 69
30 minuten€ 109
40 minuten€ 139
60 minuten€ 209
Opmerkingen
  • De Ferrari is voor twee personen. Er rijdt altijd een instructeur mee. Naast de deelnemer kunnen er dus geen passagiers mee
  • De gekozen tijd is de tijd dat je rijdt. De theorie en dergelijke komt daar nog bij
  • Je kunt deelnemen vanaf 16,5 jaar en je hoeft geen geldig rijbewijs te hebben
  • Houd je aan de verkeersregels
  • Voor het rijden in het weekend of op feestdagen geldt een toeslag van € 10
  • Er wordt geen borg of eigen risico gerekend
  • Startpunt is bij de rijschool of je wordt opgehaald bij het treinstation in Heerhugowaard
Bekijk beschikbaarheid
Klik op een dag om te zien wanneer er plek is
Geheel vrijblijvend!

Om je persoonlijker en beter te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag op onze site. Hiermee tonen we belevenissen op basis van jouw interesses en kunnen we de site gebruiksvriendelijker maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?