De leukste belevenissen
om cadeau te geven

  • Geen ervaring nodig
  • 2 weken bedenktijd
  • 5.137 gekocht

Lamborghini rijden

  Heerhugowaard

Introductie

Wie had er geen poster van aan de muur van zijn kamer? Alleen dagdromen over een Lamborghini hoeft niet meer, je kan nu zelf in een echte Lamborghini Diablo VT rijden. En dat zelfs vanaf 16,5 jaar oud en zonder rijbewijs! De Lambo is een erkende lesauto en er rijdt een bevoegd rij-instructeur mee. Dit is wel een hele bijzondere eerste autorijles.

Locatie(s)

Het rijden in de Lamborghini is mogelijk in regio Heerhugowaard. Je start vanaf de rijschool of treinstation Heerhugowaard.

Lamborghini Diablo VT

De Lamborghini Diablo VT is precies wat de naam doet vermoeden: duivels. Hij is zoals een echte Lamborghini hoort te zijn: laag, breed en aggresief. De cijfers zijn duizelingwekkend. Deze auto heeft een motor met 12 cilinders, 5.700cc en 500pk. Al dit vermogen gaat met aandrijving op alle 4 de wielen naar het asfalt. Dit monster heeft een topsnelheid van ver boven de 300 kilometer per uur.

Theorie

Ieder arrangement begint met een stuk theorie over de auto. Een auto met 500pk rijdt anders dan een gewone personenauto. De instructeur legt alles uit zodat jullie veilig op weg kunnen.

Praktijk

Je start de auto en voelt direct het vermogen. En wat een geluid! Dit is geen Italiaans raspaard, dit is een kudde woeste Italiaanse stieren. En jij houdt ze alle 500 met je rechtervoet in bedwang. Samen met de instructeur ga je een stuk rijden. Iets waar zoveel mensen over fantaseren, en jij doet het gewoon. Onderweg trek je veel bekijks, iedereen hoort je al van ver aankomen. Trek je niets aan van de jaloerse blikken. Na afloop is er natuurlijk tijd om wat foto's te maken van jou in en bij de auto.

Specificaties
Maximum aantal deelnemers voor de belevenis.
Hele jaar
De belevenis is alleen in deze periode beschikbaar. Houd rekening met de geldigheidsduur van je bon.
Ja
Geeft aan of deze belevenis ook in de avonduren beschikbaar is
Leeftijd Vanaf 16.5 jaar
1 jaar
Hoe lang de cadeaubon geldig is na uitgifte.
Binnen 14 dagen
Toch geen leuk cadeau? Je kunt gratis annuleren binnen 14 dagen na aankoop.
Zie ook: ons retourbeleid
Prijzen
20 minuten€ 99
30 minuten€ 149
40 minuten€ 199
Opmerkingen
  • De Lamborghini is voor twee personen. Er rijdt altijd een instructeur mee. Naast de deelnemer kunnen er dus geen passagiers mee
  • De gekozen tijd is de tijd dat je rijdt. De theorie en dergelijke komt daar nog bij
  • Je kunt deelnemen vanaf 16,5 jaar en je hoeft geen geldig rijbewijs te hebben
  • Houd je aan de verkeersregels
  • Voor het rijden in het weekend of op feestdagen geldt een toeslag van € 10
  • Er wordt geen borg of eigen risico gerekend
  • When Lambo? Now Lambo! Uiteraard kun je ook deze belevenis betalen met Bitcoins
Bekijk beschikbaarheid
Klik op een dag om te zien wanneer er plek is
Geheel vrijblijvend!

Om je persoonlijker en beter te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag op onze site. Hiermee tonen we belevenissen op basis van jouw interesses en kunnen we de site gebruiksvriendelijker maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?