6 cadeaus voor de moeder die alles al heeft

Door Eveline van den Boom
15 mei

Moederdag cadeaus

Het is al weer bijna Moederdag. Tijd om te zoeken naar een leuk cadeau. En dan bedenk je dat ze eigenlijk alles al heeft. Qua spulletjes dan. En natuurlijk jouw onvoorwaardelijke liefde. Hoe leuk is het dan om haar een ervaring cadeau te doen? Spullen zijn tijdelijk, ervaringen zijn blijvend! Wij hebben een paar van leukste dingen om te doen op een rijtje gezet.

Na het bestellen ontvang je de cadeaubon direct in je mailbox. Heb je liever iets om mooi in te pakken? Kies voor ons theorieboekje 'Theorie van het vliegen, hoe vliegt een vliegtuig?' bij het bestellen. Bestel op vrijdag 10 mei voor 16.00 uur en je hebt het boekje samen met de cadeaubon nog op tijd in de bus.

6. Zelf een vliegtuig besturen. Ready for take off?

Zie je het al voor je? Een eerste vliegles! Zo'n eerste vliegles doet ze samen met een ervaren instructeur. Ze mag alles zelf vliegen, behalve het laatste stukje van de landing. En wanneer ze even geen zin meer heeft om te sturen kan de instructeur het altijd helemaal overnemen vanuit zijn of haar stoel.

Basis vliegles

5. Helikopter vliegles

Dat is weer eens wat anders, een vliegles in een helikopter! Bij deze helikopter kunnen er naast de instructeur en moeders ook nog twee passagiers meevliegen. Een ideaal cadeau, geef je moeder een vliegles en nodig jezelf direct uit om mee te vliegen. Zo kan je direct zien hoe ze het er vanaf brengt.

Helikopter met passagiers

4. Blijf je liever op de grond?

Tijdens deze vliegles blijf je met beide benen op de grond. Maar dat zou je niet zeggen! Deze full motion Boeing 737 simulator doet alle bewegingen na waardoor het lijkt alsof je echt vliegt. Ervaar eens wat er allemaal bij komt kijken om het populairste lijnvliegtuig te besturen.

Boeing 737 full motion

3. Meevliegen in een zweefvliegtuig

Heeft je moeder al eens in een zweefvliegtuig gezeten? Zelf sturen hoeft niet, dat doet de piloot voor haar. Ze hoeft alleen maar te genieten. Al is de start best een spektakel. Met een lier wordt het vliegtuig snel omhoog getrokken. Daarna zweven ze rustig verder. Op zoek naar thermiek; de opstijgende warme lucht. Daarmee kan het vliegtuig stijgen. Bij goede omstandigheden blijven we best een poos in de lucht.

Zweefvliegen

2. Uit een vliegtuig springen. Mét parachute!

Is jouw moeder een echte waaghals? Dan moet ze dit echt een keer gedaan hebben. Spring vanaf 3km hoogte vanaf Texel, Ameland, Hoogeveen, Breda of Zeeland. De eerste 2 kilometer is een vrije val. Dat gaat met een slordige 200 km/u. Daarna dwarrelt ze aan een parachute rustig verder naar beneden. Ze springt samen met een ervaren 'tandem master'. Een absoluut bucket-list item!

Parachute springen

1. Met het gezin de lucht in!

Moeders achter de stuurknuppel en de kids achterin. Tijdens de Cessna vliegles mag je vrijwel alles zelf vliegen, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Je vertrekt vanaf Lelystad of Midden-Zeeland, misschien kan je wel over je eigen huis vliegen!

Cessna vliegles

Ben je ook zo enthousiast?

Deel deze lijst met je vrienden! Superleuk

Cadeautip

Geef een gedrukte cadeaubon met ons theorieboekje.
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verstuurd!

Meer weten?

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?