Over ons

De oprichtster van Funspiration is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

Naast haar werk als oprichtster en eigenaar van een online betaalinstelling begon ze in 2008 met haar vliegopleiding. In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Funspiration vloot met callsign PH.EVB.

In het contact met vliegscholen bleek al dat er behoefte was aan een eerlijke winkel voor vlieglessen. Met haar 15 jaar ervaring met e-commerce, webwinkels en online betalen zag Eveline voldoende kansen en zo lanceerde in 2013 www.vliegles.nl. Hiermee worden alle randzaken voor de vliegscholen uit handen genomen. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn; mensen een onvergetelijke dag bezorgen.

De laatste jaren is Vliegles.nl fors gegroeid. Het kennis en ervaring van Vliegles.nl wordt vanaf 2017 ook toegepast bij Funspiration. Hiermee richten wij ons op alle soorten belevenissen. En zo blijven wij doen waar wij goed in zijn: met een klein team zoveel mogelijk mensen bereiken voor de leukste belevenissen.

Heb je vragen over wat we doen? Bied je belevenissen aan en wil je met ons samenwerken? Mail ons dan op info@funspiration.nl of kijk op onze onze contactpagina.

Om je persoonlijker en beter te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag op onze site. Hiermee tonen we belevenissen op basis van jouw interesses en kunnen we de site gebruiksvriendelijker maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?