Over ons

De oprichtster van Funspiration is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

Naast haar werk als oprichtster en eigenaar van een online betaalinstelling begon ze in 2008 met haar vliegopleiding. In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Funspiration vloot met callsign PH-EVB.

Vlieglessen

In het contact met vliegscholen bleek al dat er behoefte was aan een eerlijke winkel voor vlieglessen. Met haar 15 jaar ervaring met e-commerce, webwinkels en online betalen zag Eveline voldoende kansen en zo lanceerde in 2013 www.vliegles.nl. Hiermee worden alle randzaken voor de vliegscholen uit handen genomen. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn; mensen een onvergetelijke dag bezorgen.

Workshops

De laatste jaren is Vliegles.nl fors gegroeid. Het kennis en ervaring van Vliegles.nl wordt vanaf 2017 ook toegepast bij Funspiration. Hiermee richten wij ons op het hogere segment workshops. Ook daarin wordt selectief te werk gegaan. Alleen de beste workshops worden opgenomen. Zo moet elke workshop een fantastisch cadeau zijn om te krijgen.

Samenwerken

Heb je vragen over wat we doen? Bied je workshops aan en wil je met ons samenwerken? Kijk voor meer informatie op de aanbiederspagina of neem contact met ons op.

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?