De leukste belevenissen om cadeau te geven

Parachute springen

Introductie

Een tandemsprong is dé manier om kennis te maken met parachute springen (skydiven). Je springt samen met een instructeur vanaf 3 km hoogte uit een vliegtuig.

Ready for take-off?

Voor je vlucht krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Als alles gecontroleerd is stijgen jullie op en klimmen tot boven de 3 kilometer hoogte. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de Zeeuwse eilanden. Je wordt aan de instructeur vastgekoppeld en bent klaar voor de sprong.

Vrije val

De sprong begint met een vrije val. Je bereikt daarbij een snelheid van zo'n 200 km/u. Dat duurt zo'n halve minuut en dan gaat de grote parachute open.

Zweef naar beneden

Aan de parachute zweef je langzaam naar beneden. Geniet van het uitzicht en luister naar de geluiden op de grond. Het is een surrealistische ervaring. Onder het toeziend oog van je familie en vrienden maken jullie de perfecte landing.

Geen ervaring nodig

Omdat je samen met een instructeur springt heb je geen ervaring nodig. Je krijgt een duidelijke uitleg. Alles staat natuurlijk ook in het teken van de veiligheid.

Pics or it didn't happen!

Je kunt je sprong laten vastleggen door een handycam. Deze unieke beelden worden gemaakt met een camera op de hand van de instructeur. De voorbereiding, de vlucht omhoog en de sprong worden vastgelegd. Je krijgt na afloop een DVD mee naar huis. Je kunt de handycam opname meteen reserveren bij je sprong. Alleen beschikbaar op Ameland en Midden-Zeeland.

Specificaties
Het aantal personen dat in totaal mee kan, inclusief instructeur.
Hele jaar
Alleen in deze periode kan er gevlogen worden. Houd rekening met de geldigheidsduur van je bon.
Vanaf 8 jaar
Er is geen minimumleeftijd, maar het is wel leuker als je over het dashboard kunt kijken. Ook is er geen maximumleeftijd, je bent nooit te oud om te vliegen.
105 kg
Het maximale gewicht van de leerling, met kleding aan. I.v.m. de veiligheid.
1 jaar
Hoe lang de cadeaubon geldig is na uitgifte.
Binnen 14 dagen
Toch geen leuk cadeau? Je kunt gratis annuleren binnen 14 dagen na aankoop.
Zie ook: ons retourbeleid
Prijzen
1 sprong€ 199
2 sprongen€ 389
3 sprongen€ 575
Opmerkingen
  • De afgesproken tijden kunnen wat uitlopen als het weer slecht is
  • Onder de 18 jaar is schriftelijke toestemming van de ouders nodig
  • Er kan alleen gesprongen worden als de weerstomstandigheden goed zijn. Het zicht moet goed zijn, de wind niet te sterk en het mag niet regenen
  • Bel de dag voor je sprong of 's ochtends naar het paracentrum om te horen of de weersomstandigheden goed genoeg zijn. Je ontvangt het telefoonnummer per e-mail bij de reservering
  • Op Texel wordt op vaste tijden afgesproken: tussen 8:30 en 12:15 (zondagen) of tussen 9:30 en 11:15 (andere dagen). Na het inchecken wordt je ingedeeld en krijg je je vluchttijd. Het kan zijn dat er wat wachttijd is op drukke dagen of wanneer het weer te wisselvallig is om te springen
Bekijk beschikbaarheid
Klik op een dag om te zien wanneer er plek is
Geheel vrijblijvend!