Ons partnerprogramma:
deel mee in de feestvreugde

Start met verkopen
Cursus Naaien

Cursus Naaien

Amsterdam

Leer werken met een naaimachine en maak kleine patronen in 6 lessen.

Slechts € 149

Koken als Ottolenghi

Koken als Ottolenghi

Amersfoort

Groenten bereiden als Ottolenghi. Leer het van een professioneel kok.

Slechts € 65

Workshop Illustreren

Workshop Illustreren

Baarn

Leer teksten versieren, tekenen en vormgeven in deze workshop illustreren.

Slechts € 40

Illustreren met Ecoline

Illustreren met Ecoline

Baarn

Maak een tekening uit kleine illustraties met ecoline en kom tot een vrolijk resultaat.

Slechts € 40

Over ons

Funspiration is een boekingsplatform voor belevenissen en workshops. Consumenten kunnen in onze webwinkel eenvoudig belevenissen uitzoeken, bestellen en reserveren. Als aanbieder kun je jouw belevenissen en workshops aanbieden via het platform van Funspiration. Funspiration zorgt voor de promotie van jouw arrangementen, zodat jij je kunt richten op het verzorgen van leuke uitjes.

Het partnerprogramma

Leuk dat je interesse hebt om een partner van Funspiration te worden! Het Funspiration Partnerprogramma biedt je makkelijk te integreren mogelijkheden om geld te verdienen met je netwerk. Hieronder vind je informatie over de opties en kun je je direct aanmelden.

Aantrekkelijke verdiensten en maandelijkse uitbetaling

Partner worden van Funspiration is heel eenvoudig. Meld je aan en promoot de producten via je eigen website, app, netwerk, winkel of op wat voor manier dan ook. Over iedere aankoop van een door jou aangebrachte klant ontvang je een commissie.

Via je eigen account op mijn.funspiration.nl heb je realtime inzicht in het resultaat van je inspanningen. Zo zie je in één oogopslag de performance van jouw campagnes.

Met tientallen producten en honderden opties is er voor elke klant klant wat wils op Funspiration. Het Funspiration Partnerprogramma is van toepassing op alle producten. Én op Funspiration.com, Funspiration.be en natuurlijk Funspiration.nl.

Commissies van 7,5% tot 10%

Onze winkels

Vliegles.nl is een online winkel voor het boeken van vliegbelevenissen. Alle vormen van luchtsport zijn vertegenwoordigd: sportvliegen, parachute springen, zweefvliegen, vliegsimulators en zelfs drone vliegen. Stuk voor stuk fantastische cadeau's om te krijgen. Wie droomde er niet van om zelf te vliegen?

Promotiemateriaal Vliegles.nl
Een workshop cadeau geven lijkt zo simpel. Vaak moet je met een groep tegelijk boeken. En je zoekt een hoog niveau workshops, het moet immers een bijzonder cadeau zijn. Eveline.nl biedt high-end workshops aan, die te reserveren zijn vanaf 1 persoon. De workshops worden gegeven in een aantal categorieën: creatief, culinair en sportief.

Funspiration.nl bevat alle belevenissen. Niet alleen vlieglessen en workshops, maar ook een dagje rijden in een Ferrari of andere bijzondere auto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een middag paintballen met je vrienden en rijden in een minitank? Funspiration heeft het allemaal!

Promotiemateriaal Funspiration

Bouw mee aan Funspiration

Ben je ook zo enthousiast en wil je meedoen met Funspiration? Meld je dan aan als aanbieder of partner. Als aanbieder kun je jouw belevenissen en workshops in onze winkels aanbieden. Wil je onze belevenissen mee helpen promoten, meld je dan aan als partner.

Meld je aan
 

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?