Retouren

Annuleren kan binnen twee weken na aanschaf en is altijd kosteloos. Geen lastige vragen, geen gedoe. Je krijgt gewoon je geld terug. Je krijgt het aankoopbedrag teruggestort via dezelfde betaalwijze waarmee betaald is. Dus als je met iDEAL betaald hebt krijg je het teruggestort op je betaalrekening. Betaalde je met creditcard, dan zal het op je creditcard afschrift verschijnen.

Annuleren is niet meer mogelijk wanneer er een reservering bij de aanbieder binnen 24 uur gepland staat. Misschien is annuleren helemaal niet nodig, je kan de cadeaubon via 'Afspraak maken' ook aanpassen naar een andere belevenis. Als je de cadeaubon wil retourneren, stuur dan een mail naar info@funspiration.nl onder vermelding van het bon nummer.

Om je persoonlijker en beter te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag op onze site. Hiermee tonen we belevenissen op basis van jouw interesses en kunnen we de site gebruiksvriendelijker maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?