De leukste belevenissen om cadeau te geven

Boeing 737 simulator

Introductie

Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om aan het stuur te zitten van een Boeing 737? Zelf ervaren hoe het is om een vliegtuig te besturen met een gewicht van maar liefst 65 ton? Stap dan eens in deze full-motion simulator! De cockpit is niet alleen een exacte kopie, alle knopjes en instrumenten werken zoals in het echt. En de cockpit beweegt ook nog eens mee. Het is niet voor niks dat de echte piloten in deze simulator getraind worden. Probeer het ook!

Locatie

Kom naar Lelystad om deze vliegles te volgen. Je vindt hier een leuk vliegveld en er is een gezellig restaurant. Ook is hier altijd volop activiteit en kun je genieten van allerlei soorten toestellen die continu af en aan vliegen.

Het is zover!

De ontvangst bij de vliegschool is met een lekkere kop koffie, thee of fris. Je hebt een geweldig uitzicht op de baan. Geniet van je drankje en alle drukte op het vliegveld. Zo kom je al helemaal in de stemming!

Theorie

Na ontvangst bij de vliegschool krijg je allereerst een uitgebreide briefing: waar dienen alle knopjes, lampjes en overige instrumenten voor? Je wordt aan de hand meegenomen door de piloot, die je desgewenst natuurlijk van alles kunt vragen over het vliegen.

Het theoriegedeelte duurt altijd zo'n 20 minuten, ongeacht de tijdsduur die je kiest voor het praktijkdeel.

Praktijk

Daarna stap je in de simulator en ga je vliegen naar een veld van jouw keuze. Misschien wil je nog een technische storing simuleren? Alles kan. Normaal gesproken wordt deze simulator gebruikt voor het trainen van de piloten die je veilig naar je vakantie of werkbestemmingen brengen. Voortaan weet jij hoe dat voelt!

Hoe lang het praktijkgedeelte duurt kies je zelf. Het minimum is 20 minuten. Maar hoe langer, hoe leuker natuurlijk!

Na afloop

Nadat je "geland" bent, staat er een drankje voor je klaar en geniet je van het uitzicht over de landingsbaan van Lelystad Airport.

Specificaties
Het aantal personen dat in totaal mee kan, inclusief instructeur.
Hele jaar
Alleen in deze periode kan er gevlogen worden. Houd rekening met de geldigheidsduur van je bon.
Vanaf 8 jaar
Er is geen minimumleeftijd, maar het is wel leuker als je over het dashboard kunt kijken. Ook is er geen maximumleeftijd, je bent nooit te oud om te vliegen.
1 jaar
Hoe lang de cadeaubon geldig is na uitgifte.
Binnen 14 dagen
Toch geen leuk cadeau? Je kunt gratis annuleren binnen 14 dagen na aankoop.
Zie ook: ons retourbeleid
Prijzen
20 minuten€ 139
30 minuten€ 159
45 minuten€ 179
60 minuten€ 199
90 minuten€ 289
120 minuten€ 399
Opmerkingen
  • Er wordt gevlogen van 10:00 tot 18:00
  • Er kunnen maximaal 2 personen extra mee de simulator in tegen een kleine meerprijs
  • De gekozen tijd is de tijd in de simulator. Het theoriegedeelte komt daar altijd nog bij en duurt ongeveer 20 minuten
  • Foto- en filmopnames zijn toegestaan. Let wel op dat de simulator kantelt en draait, waardoor je videoapparatuur onverwacht kan gaan schuiven. Schade die hierdoor ontstaat is voor eigen risico
  • Alle reserveringen zijn ook meteen boekingen. De simulator is uiteraard niet weersgevoelig. Bij annulering binnen 24 uur voor de afgesproken tijd komt de cadeaubon te vervallen
  • Voor vliegen in het weekend en op feestdagen geldt een toeslag van € 12,50
Bekijk beschikbaarheid
Klik op een dag om te zien wanneer er plek is
Geheel vrijblijvend!